Salvia Paradise Rooibos 100 g
Rooibos červený  100g, Salvia Paradise
Salvia Paradise Rooibos 100 g
Rooibos červený  100g, Salvia Paradise

Salvia Paradise Rooibos 200 g

Rooibos červený 200 g

Čaje Rooibos neobsahují kofein, a představují tak alternativní bezkofeinový nápoj, vhodný k celodennímu popíjení i pro děti, kojence a těhotné ženy

1322
137,00 Kč
S DPH

Popis

Rooibos červený 200 g

Rooibos červený (lat. Aspalathus linearis) neboli čajovec kapský je vzpřímený keř dorůstající výšky až 2 m. První sklizeň začíná až u půlročních rostlin, lístky se sbírají do vaků a následně jsou drceny. Rooibos medový prochází procesem fermentace, přičemž získává svoji medovou barvu, vůni a chuť. Již po mnoho generací je nápoj velice populární v Jižní Africe, ale v posledních letech je konzumován i v mnoha dalších zemích po celém světě.

Šálek čaje Rooibos (bez cukru) navíc neobsahuje žádné kalorie. Kromě toho čaje Rooibos neobsahují kofein, a představují tak alternativní bezkofeinový nápoj, vhodný k celodennímu popíjení i pro děti, kojence a těhotné ženy.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Tradiční užití: Dvě čajové lžičky medového rooibosu přelijeme 250 ml horké vody a necháme cca 5 min. louhovat. Zvolit lze i silnější variantu: 8–10 g = 4–5 čajových lžiček na 500 ml vody.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Hmotnost: 200 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.