Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list  50g
Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list  50g

Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list 100g

Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list 100g

Základním účinkem byliny Ginko biloba je rozšiřování kapilár v cévním řečišti a podpora průtokových vlastností krve. Následkem je dostatečné prokrvení mozku, což má vliv na všechny kognitivní funkce, jako jsou paměť, schopnost porozumět, vyjadřovat se, koncentrovat se a řešit problémy.

447
69,00 Kč
S DPH

Popis

Ginko biloba - Ginkgo biloba - Jinan dvoulaločný 100g

Jinan dvoulaločný, známý také pod názvem ginkgo biloba, je opadavý strom, jehož pozitivních účinků na lidský organismus využívali již ve starověké Číně. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin naší planety (na Zemi rostla již v době dinosaurů) s velmi vysokou odolností vůči nepříznivým okolním vlivům. V Číně je užívána jako lék již 5 tisíc let. O její váženosti svědčí i statut národního stromu Číny. Ve fytoterapii je užívanou částí list.

Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krve a funkci periferního oběhového systému. Přispívá k normální činnosti mozku, podporuje kognitivní funkce a duševní rovnováhu. Užívání je proto vhodné pro studenty nebo naopak pro vyšší věkovou skupinu či osoby s psychicky náročným zaměstnáním. Působí jako antioxidant.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Ginkgo biloba (Jinan dvoulaločný)

  • Duševní rovnováha
  • Mikrocirkulace krevního systému
  • Kognitivní funkce
  • Antioxidant
  • Mozek
  • Paměť 

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Složení: 100% Ginkgo biloba

Doporučené dávkování a způsob přípravy: Dvě čajové lžičky sušených listů přelijeme 250 ml vroucí vody. Přiklopíme pokličkou a necháme louhovat na teplotu vhodnou k pití.

Užíváme 2× denně. Pro trvalé účinky musíme ginkgo užívat dlouhodobě a pravidelně.

Upozornění: Může snižovat srážlivost krve.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Hmotnost: 100g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.