OstroVit Biotin Plus 100 tablet
OstroVit Biotin Plus 100 tablet

OstroVit Biotin Plus 100 tablet

Biotin Plus 100 tablet OstroVit

Biotin PLUS je moderní doplněk stravy v tabletách s obsahem biotinu, selenu, zinku a kyseliny listové. Biotin, zinek a selen pomáhají udržovat zdravé vlasy, zdravou pokožku a zdravé nehty.

989
159,00 Kč
S DPH

Popis

Biotin Plus 100 tablet OstroVit

Biotin PLUS je moderní doplněk stravy v tabletách s obsahem biotinu, selenu, zinku a kyseliny listové. Biotin, zinek a selen pomáhají udržovat zdravé vlasy, zdravou pokožku a zdravé nehty. Foláty přispívají k růstu mateřských tkání během těhotenství. OstroVit Biotin PLUS je kompletní komplexní přípravek doplňující nedostatek základních minerálů ve vaší stravě.

  • 100 porcí v balení
  • Vysoký obsah biotinu
  • Produkt obohacený o zinek, selen a kyselinu listovou
  • 1 tableta je 1 dávka doplňku stravy

OstroVit Biotin PLUS - Biotin, zinek, selen a kyselina listová

Jedná se o doplněk stravy věnovaný ženám, které chtějí pečovat o zdravý vzhled svých vlasů, pleti nebo nehtů. Ideální komplex minerálů, tedy biotin, zinek, selen, podporuje regeneraci tkání a opět se cítíte výjimečně. Přídavek kyseliny listové je zvláště důležitý pro těhotné ženy, protože pomáhá formovat mateřské tkáně v raných fázích těhotenství.

Biotin (vitamín B7) - organická chemická sloučenina ze skupiny vitamínů, které se rozpouštějí ve vodě. Lze jej extrahovat ze živočišných i rostlinných organismů. Důležité je, že jde o koenzym pro stavbu enzymů důležitých pro naše tělo. Nepřímo se účastní procesu glukoneogeneze a Krebsova cyklu. Podporuje procesy regenerace pokožky a vlasů, což jsou ideální vlastnosti pro ženy, které dbají o svůj vzhled a zdraví.

Zinek – prvek, který je jedním ze základních minerálů v lidské stravě. Hraje významnou roli jako součást desítek různých enzymů. Nachází se především v masných výrobcích a vejcích, ústřicích, rybách a luštěninách. Výzkumy naznačují, že nízké hladiny zinku mohou snížit citlivost na inzulín, ale také vysoké hladiny testosteronu. Zinek z našeho těla nejčastěji „odchází“ potem, proto je doplňování tohoto minerálu tak důležité pro sportovce, kteří zinek do svého těla nedostatečně dodávají. Nedostatek zinku se může projevit kožními lézemi, jako je akné nebo ulcerace.

Selen – nezbytný minerál pro naše tělo. Vyskytuje se v organické i anorganické formě. Selen hraje v těle neocenitelnou roli – je nezbytný pro správné fungování enzymů, pomáhá odstraňovat volné radikály a chrání buňky a červené krvinky před jejich toxickými účinky. Pomáhá udržovat zdravé vlasy a nehty, reguluje správné fungování imunitního systému, zodpovídá za zdravou štítnou žlázu a dokonce zodpovídá za správný průběh spermatogeneze.

Kyselina listová – je esenciální vitamín často označovaný jako vitamín B9. Kyselina listová je chemická sloučenina rostlinného původu. Hraje důležitou roli v růstu novorozenců a jako základní sloučenina, která přispívá k pomoci ženám plánujícím otěhotnět. Užívání doplňků s kyselinou listovou u těhotných žen může být nutností, protože kyselina listová je tepelně nestabilní a při tepelném zpracování, tedy při vaření, pečení nebo smažení, degraduje (odumírá).

Vlastnosti:

  • Biotin přispívá k udržení normálního energetického metabolismu
  • Biotin přispívá ke správnému fungování nervového systému
  • Biotin přispívá k udržení správného metabolismu makroživin
  • Biotin přispívá k normální psychické činnosti
  • Biotin pomáhá udržovat zdravé vlasy, zdravé sliznice a zdravou pokožku
  • Zinek pomáhá udržovat správnou acidobazickou rovnováhu
  • Zinek pomáhá udržovat normální kognitivní funkce
  • Zinek pomáhá udržovat plodnost a správnou reprodukční funkci
  • Zinek pomáhá udržovat zdravé kosti, vlasy, nehty a kůži
  • Kyselina listová přispívá k růstu tkání matky během těhotenství
  • Kyselina listová pomáhá při správné syntéze aminokyselin
  • Kyselina listová přispívá ke snížení únavy a vyčerpání
  • Selen pomáhá udržovat zdravé vlasy a nehty
  • Selen přispívá ke správné činnosti štítné žlázy

Doporučené použití: Užívejte 1 dávku (1 tabletu) denně.

Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti a kojící ženy nesmějí přípravek užívat. Udržujte mimo dosah dětí. Použití u těhotných žen po konzultaci s lékařem.

Nutriční informace

Ingredience

Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; zinek pikolinát (zinek), škrob, L-selenomethionin (selen), protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; D-biotin (biotin), kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová). Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Čistá hmotnost produktu: 38 g

Počet porcí na nádobu: 100

Velikost porce: 1 tableta

Nutriční hodnoty:

Účinné látky            Na porci                 % RI*

Biotin                          2500 ug                   5000

Zinek                              15 mg                    150

Selen                             100 ug                    182

Kyselina listová               800 ug                   400

*RI - Referenční příjem

Dominantní složka: biotin

Výrobce: Fitness Trading, ul. Sitarska 16, Zambrów, Polsko

Upozornění: Doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby přecitlivělé na některou z látek ve složení produktu. Nepřekračujte maximální denní dávku. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organismu a dobrou kondici.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.