Aloe vera soft spray
Aloe vera soft spray

Essens Aloe Vera Soft Spray 100 ml

Essens Aloe Vera Soft Spray 100 ml

Intenzivní přírodní sprej je ideální prostředek ke zklidnění poškozené pokožky, např, při popáleninách, odřeninách, pocitu svědění či při zarudnutí.

Bez parabenů a chemických složek.


316
339,00 Kč
S DPH

Popis

Essens Aloe Vera Soft Spray 100 ml

Objem: 100 ml

Aloe Vera Soft Spray je kosmetický přípravek se zklidňujícím účinkem na kůži. Obsahuje vysoký podíl aktivních látek a extrakt aloe vera, které způsobují rychlou úlevu podrážděné pokožce. Soft Spray poskytuje pomoc a urychluje regeneraci pokožky při odřeninách, popáleninách, svědění nebo po bodnutí hmyzem. Účinně také pečuje o kůži poškozenou po nadměrném slunění, přispívá ke zmírnění pocitů pálení, svědění, pnutí a přináší pokožce hydrataci.

Bez parabenů a chemických složek.

Aloe Vera Extrakt

AloeVera je v kosmetice využíván pro své regenerační účinky. Polysacharidy obsažené v extraktu zajišťují dostatečnou hydrataci buněk. Aktivní složky extraktu pomáhají snižovat rozmnožování bakterií a stimulují fibroblasty (základní buňky vazivové tkáně rozptýlené u člověka v různých částech těla), tím dochází k rychlejší obnově buněk.

Allantoin

Tato účinná látka podporuje obnovu tkání a pro své cenné vlastnosti je hojně využívána v kosmetologii i lékařství, zejména pro výrazné regenerační a zklidňující účinky. Allantoin příznivě působí v hojivých procesech tím, že podporuje dělení buněk.

Chelidonium majus

Extrakt známý také pod názvem vlaštovičník s obsahem účinných alkaloidů izochinolinového typu je zevně používán u mikrobiálních ekzémů, na nehojící se, hnisavé rány, bércové vředy i bradavice. Pomáhá také při výskytu kožních plísní.

Použití: Dle potřeby naneste malé množství na pokožku a nechejte volně uschnout.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Extract, Glycerin, Polysorbate 80, Laureth-9, Stevia Rebaudiana Extract, Allantoin, Zinc Citrate, Citric Acid, Chelidonium Majus Extract, Menthol, A

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.