Essens Aloe Vera Deo Stick 50 g
Essens Aloe Vera Deo Stick 50 g

Essens Aloe Vera Deo Stick 50 g

Aloe Vera Deo Stick 50g

Účinný deodorant s obsahem Aloe Vera dlouhodobě neutralizuje a potlačuje tělesný pach a zklidňuje podrážděnou pokožku.

310
225,00 Kč
S DPH

Popis

Aloe Vera Deo Stick

Hmotnost obsahu: 50 g

Účinný deodorant s obsahem Aloe Vera dlouhodobě neutralizuje a potlačuje tělesný pach a zklidňuje podrážděnou pokožku.

Obsahuje kombinaci velmi efektivních účinných látek, které výrazně zabraňují výskytu bakterií způsobujících zápach, zároveň velmi pozitivně působí na obnovu a vznik přirozené kožní mikroflóry. Díky těmto složkám dochází ke snížení nežádoucích projevů pocení přeměnou tělesného pachu na čistou neutrální vůni, a to i při nadměrném pocení způsobeném zvýšenou tělesnou aktivitou, stresovými situacemi či jinými faktory.

Samotná svěží vůně deodorantu neovlivňuje vůni použitého parfému a je tak vhodná pro muže i pro ženy.

Deodorant neobsahuje parabeny, hliník ani hliníkové soli a díky obsahu Aloe Vera je šetrný i k té nejcitlivější pokožce. Vhodný je i k okamžité péči po holení a depilaci. Snadno se aplikuje, rychle schne a nezanechává skvrny na oblečení ani na pokožce.

Extrakt Aloe Vera je hojně využíván v kosmetickém průmyslu pro své silné antibakteriální a protizánětlivé účinky. Aktivní složky extraktu pomáhají snižovat rozmnožování bakterií a stimulují fibroblasty (základní buňky vazivové tkáně rozptýlené u člověka v různých částech těla), tím dochází k několikanásobně rychlejší obnově buněk. Díky svému adaptogennímu charakteru vyhovuje všem typům pokožky, má vysoce zvláčňující a antioxidační účinky.

Glycerin má kromě vysokých hydratačních vlastností studiemi prokázaný velmi pozitivní vliv na kožní buňky, jež následně vytvářejí na povrchu pokožky ochrannou bariéru.

Panthenol je forma vitaminu B5 a v lidském organismu se vyskytuje přirozeně. Má protizánětlivé, regenerační a zklidňující účinky, zlepšuje hydrataci pokožky a často se využívá při výrobě léků určených k léčbě kožních onemocnění.

Použití: Aplikujte na suchou pokožku v podpaží. Počkejte, až přípravek zcela zaschne, poté se oblékněte.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Propylene Glycol, Stearic Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.