Alfalfa Vojtěška prášek
Alfalfa Vojtěška prášek

Salvia Paradise Alfalfa Mladá zelená vojtěška 200 g

Alfalfa Mladá zelená vojtěška 200 g

Vojtěška společně s ostatními produkty green food patří mezi alkalizační potraviny.

1124
399,00 Kč
S DPH

Popis

Složení: mletá Alfalfa (Vojtěška - Medicago sativa - Lucerna)


Vojtěška společně s ostatními produkty green food patří mezi alkalizační potraviny. Vojtěška – též zvaná alfalfa – je víceletá luštěnina z čeledi bobovitých dorůstající výšky až 1 m. Má trojčetné řapíkaté lístky, květy se zbarvují do modrofialova, plodem je lusk. Pozor, nabízíme lístky mladé vojtěšky alfalfa, nikoliv semena. Alfalfa je sklízena v období, kdy jsou lístky na vrcholu enzymatické aktivity, obsahují nejvíce chlorofylu a ostatních nutričních látek.

Alfalfa přispívá k udržení normálních funkcí dolních močových cest. Ovlivňuje metabolismus sacharidů a podporuje sexuální zdraví žen. Alfalfa má vliv na celkovou vitalitu.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Medicago sativa - Tolice setá - Vojtěška setá

  •  Normální hladina cukru v krvi
  • Normální trávení - kontrola tělesné hmotnosti
  • Osvěžení těla
  • Normální funkce dolních močových cest
  • Vitalizující - vyčerpání
  • Metabolické přínosy
  • Sexuální zdraví

Tradiční užití: Jednu čajovou lžičku mladé zelené vojtěšky rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně.

TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky. Prášek dokonale rozmícháte i s pomocí shakeru.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Nutriční hodnoty              ve 100 g             V DDD** (3 lžičky = cca 6 g) Energetická hodnota     990 kJ/237 kcal       54 kJ/14 kcal                          Bílkoviny                      34 g                         2,0 g                                       Sacharidy                     44 g                         2,6 g                                                    - z toho cukry              < 1 g                        < 1 g                                               Tuky                           10 g                         0,6 g                                                     - z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g       < 1 g                                             Vláknina                     34 g                          2,0 g                                                  Sůl                             0,48 g                       0,03 g  

**DDD – Doporučená denní dávka

Hmotnost netto: 200 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.