KARI mleté Madraské jemné - indická směs koření 50g, DNM
KARI mleté Madraské jemné - indická směs koření 50g, DNM

KARI mleté Madraské jemné - indická směs koření 50g, DNM

Kari madraské jemné 50 g

Kari je směs koření, která se teší velké oblibě. Patří k nejoblíbenějšímu druhy kari. Používá se do polévek, omáček, luštěnin, rýže a zeleninových jídel.

517
39,00 Kč
S DPH

Popis

Kari madraské jemné - směs koření, která se teší velké oblibě. Patří k nejoblíbenějšímu druhy kari. Používá se do polévek, omáček, luštěnin, rýže a zeleninových jídel.

Složení: v různém poměru: koriandr, řím. kmín, chilli, kurkuma, pískavice, zázvor, hřebíček, kopr, muškát.

Země původu: Indie

Skladujte: v temnu a suchu

Dovoz: z EU

Obsah balení: 50 g

Chuť a použití: Madras je středně ostrý typ kari s větším podílem kurkumy a skořice, výrazné aromatické vůně i chuti. Hodí se pro přípravu polévek, rýžových pokrmů, omáček, luštěnin, zeleninových jídel, drubeže či k ochucení kuskusu.

Dovoz do EU / Baleno v / Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 76804

 

Cizrnové kari

Budeme potřebovat: 350g brambor, 2ks cibule, 1,5 lžičky ml.říms.kmínu, 2pl.konz.cizrny, citr.šťáva pár kapek, 2,5cm zázvoru, 1,5 lžičky koriandru, 0,5dcl sm.na šlehání, hrst natě koriandru, 2 lžíce oleje, 3 str.česneku, špetka soli a 1,5 lžička madraského kari

Ve velké pánvi rozehřejte olej, nakrájejte cibule na půlkolečka a smažte asi 5 minut. Nastrouhejte kousek zázvoru, nasekejte česnek, a pokud máte rádi, nasekejte i jednu chilli papričku. Když se začne cibule barvit dozlatova, přidejte koření, česnek, zázvor a papričku a smažte 1-2 minuty. Pak zalijte vodou a nechte krátce provařit. Do cibulové "omáčky" přidejte propláchnutou scezenou cizrnu a na kolečka nakrájené brambory. Za občasného míchání nechte dusit pod pokličkou. Když budou brambory měkké, přilijte smetanu a osolte. Na závěr můžete zakápnout citronovou šťávou a posypat natí koriandru, pokud ji máte.Pokud máte jemné kari, můžete do směsi koření přidat i trochu mletého chilli.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.