MycoCholest  120 kapslí x 500 mg, MycoMedica
MycoCholest  120 kapslí x 500 mg, MycoMedica

MycoCholest 120 kapslí x 500 mg, MycoMedica

MycoCholest 120 kapslí x 500 mg, MycoMedica

Kvalitní kombinace Shiitake a červené fermentované rýže od českého výrobce. Monakolin K přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

774
390,00 Kč
S DPH

Popis

MycoCholest 120 kapslí x 500 mg, MycoMedica

Hlavní složkou produktu MycoCholest je červená fermentovaná rýže, která se používá v tradiční čínské medicíně již po tisíce let. Červená rýže se zpracovává fermentací pomocí kvasinek Monascus purpureus. Vzniká tak látka bohatá na monakoliny (zvláště monakolin K), která dokáže udržovat správnou hladinu cholesterolu a triglyceridů v těle.

Pro produkt MycoCholest je používána výhradně červená fermentovaná rýže, která se organicky pěstuje a zpracovává v USA. Veškerá jejich produkce prochází přísným testováním. Díky tomu má výrobce MycoMedica jistotu, že tento produkt neobsahuje žádné škodlivé látky (např. toxiny citrinin či nephrotoxin), což bývá častý problém čínských producentů.

Aby zůstalo zachováno celé spektrum účinných látek a zároveň se zvýšil účinek produktu, je používán extrakt červené fermentované rýže o koncentraci pouze 0,6%.

MycoCholest dále obsahuje vitální houbu Shiitake, koenzym Q10, který je třeba při užívání červené fermentované rýže více doplňovat, a rutin (vitamin P).

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU

  • Červená fermentovaná rýže (Monascus purpureus) Při přívodu 10 mg monakolinu K z přípravků z červené fermentované rýže denně přispívá konakolin K k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Složení v jedné kapsli: 

  • organická červená fermetnovaná rýže – 420mg
  • shiitake (Lentilnula edodes) – 50mg
  • koenzym Q10 – 15mg
  • rutin – 15mg
pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů


Dávkování:

  • doporučená denní dávka je 2x denně 2 kapsle
  • tablety užívejte na lačno (min.20 minut před jídlem či 30 minut po jídle),         zapíjejte vodu nebo slabým čajem


Obsah balení: 120 rostlinných kapslí po 500mg 

Hmotnost balení netto: 74,4 g

Doplněk stravy

Upozornění: 

Produkt není určen pro děti a mladé do 18 let, pro těhotné a kojící Není vhodný pro ty, kteří podstoupili transplantaci orgánů nebo operaci v posledních šesti měsících. Neměl by být užíván souběžně s léky na cholesterol. Nedoporučujeme během užívání pít alkohol či požívat grapefruit. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje efedrin, kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.


Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.
 
Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.

 

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.