Salvia Paradise China Jasmine Chung Hao 200g
Salvia Paradise China Jasmine Chung Hao
Salvia Paradise China Jasmine Chung Hao 200g
Salvia Paradise China Jasmine Chung Hao

Salvia Paradise China Jasmine Chung Hao 200 g

China Jasmine Chung Hao 200g - sypaný zelený čaj s jasmínem

China jasmine Chung Hao je jedna z nejproslavenějších tříd jasmínového čaje. Jedná se o pravý zelený čaj s vysoce kvalitním listem a velkým podílem tipsů, který je ovoněn jasmínovými kvítky.

1179
648,00 Kč
S DPH

Popis

China jasmine Chung Hao je jedna z nejproslavenějších tříd jasmínového čaje. Jedná se o pravý zelený čaj s vysoce kvalitním listem a velkým podílem tipsů, který je ovoněn jasmínovými kvítky. Nálev je vynikající, harmonické, příjemné trávové až bylinné chuti , kterou doprovází nápadný nádech charakteristické, jemně nasládlé chuti po jasmínu.

Zelený čaj zná lidstvo více jak 5 tisíc let a je vnímán jako základní čaj. Největšími producenty jsou Čína a Japonsko. Je součástí východní medicíny, kde mu přisuzují až magické účinky. Spojován je s mnoha rituály i kulturními tradicemi zejména v zemích jihovýchodní Asie. Obecně má zelený čaj svěží vůni a jemnější chuť než čaj černý. Sušené lístky by měly být zelené, pevné a lesklé. Jedná se o čaj, který prošel minimální oxidací.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava: Dvě čajové lžičky čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml vody o teplotě 80 °C. Necháme louhovat 60–90 sekund a poté slijeme. Z tohoto čaje lze připravit až 3 nálevy. S každým dalším nálevem prodlužujeme dobu louhování o jednu minutu.

Zákonné zařazení: Čaj pravý zelený ochucený

Složení: Pravý zelený čaj, květ jasmínu

Balení: 200g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.