Salvia Paradise Gunpowder special Zhu Cha 200 g
Gunpowder special - Zhu Cha  100g - sypaný zelený čaj
Salvia Paradise Gunpowder special Zhu Cha 200 g
Gunpowder special - Zhu Cha  100g - sypaný zelený čaj

Salvia Paradise Gunpowder special Zhu Cha 200 g

Zelený čaj Gunpowder special Zhu Cha 200 g

V překladu "Perlový čaj" nebo také "Střelný prach," Výborná sorta čínského klasického čaje. Jedná se o silný zelený čaj, na západě velmi oblíbený, Díky svinutí si lépe uchovává své typické aroma po delší dobu.

1170
193,00 Kč
S DPH

Popis

Zelený čaj Gunpowder special Zhu Cha 200 g

Gunpowder je pravý zelený čaj, jehož název lze přeložit jako střelný prach nebo perlový čaj. Jeho výroba probíhá zejména v Číně a na Tchaj-wanu. Jedná se o výbornou sortu klasického čínského čaje, jehož lístečky jsou svinuté do malých kuliček, které se po zalití horkou vodou samovolně rozvíjí.

Gunpowder je velice oblíbený v západních zemích a má silné povzbuzující účinky. Díky dokonalému svinutí si lépe uchovává své typické aroma a méně nasává okolní pachy. Nálev je barvy žlutozelené, vůně je decentně trávová a chuť atraktivní s lehkým nádechem trpkosti.

Zelený čaj zná lidstvo více jak 5 tisíc let a je vnímán jako základní čaj. Největšími producenty jsou Čína a Japonsko. Je součástí východní medicíny, kde mu přisuzují až magické účinky. Spojován je s mnoha rituály i kulturními tradicemi zejména v zemích jihovýchodní Asie. Obecně má zelený čaj svěží vůni a jemnější chuť než čaj černý. Sušené lístky by měly být zelené, pevné a lesklé. Jedná se o čaj, který prošel minimální oxidací.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava: Jednu nebo dvě čajové lžičky (cca 5 g) čaje přelijeme 500 ml vody o teplotě 75–85 °C. Louhujeme 2 min., poté scedíme. Z tohoto čaje lze připravit až 3 nálevy a je odolnější proti přelouhování, které způsobuje nepříjemné zhořknutí čaje.

Zákonné zařazení: Čaj pravý zelený

Složení: 100% Gunpowder special – Zhu cha

Hmotnost: 200 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (1)

1 Recenze

Today we're going to make a lot of money
How can I increase my profit 4 times without making an effort?

The lion's share of players do not even suspect how much their profit from sports betting can increase if they choose the right bookmaker.

But even a minimal difference in fees can increase your profit several times. Many people do not think that when downloading a large bank with the same percentage of bets played, without making any additional efforts, you can increase profits several times by simply placing bets on the BC website with higher rates.

I recommend betting on the highest odds in [url=https://goo.su/IffO9V][b]1WIN[/b][/url]!

I place bets there and advise you. Now compare the odds at the bookmaker's office where you bet with the office that

I recommend it. See the difference? Don't lose your money! It is in your best interest to make the right choice and increase your income.

1win the highest odds on the market — https://goo.su/1gvaEA



[url=https://goo.su/IffO9V][img]https://e.radikal.host/2023/11/13/9967-5000.md.jpg[/img][/url]
By 5000Ceare on 08.12.2023

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.