Salvia Paradise Paprika lahůdková 1000 g
Salvia Paradise Paprika lahůdková 1000 g

Salvia Paradise Paprika lahůdková 1000 g

Salvia Paradise Paprika lahůdková 1 kg

Paprika lahůdková patří mezi nejpoužívanější koření u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni. Salvia Paradise® vám přináší lahůdkovou papriku s označením ASTA 140, vysoce kvalitní a chutnou mletou papriku, kterou využije každá hospodyně.

1309
459,00 Kč
S DPH

Popis

Salvia Paradise Paprika lahůdková 1 kg

Paprika lahůdková patří mezi nejpoužívanější koření u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni. Označení ASTA 140 poukazuje na kvalitu, která je hodnocena na stupnici ASTA (kolorimetrický index) za pomoci čísel 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160 a 180. Hodnocena je schopnost barvivosti a samozřejmě chuť. Paprika označená nižším indexem (např. 40) je nekvalitní, vybledlá – pokrm neobarví ani mu nedodá chuť.

Salvia Paradise® vám přináší lahůdkovou papriku s označením ASTA 140, vysoce kvalitní a chutnou mletou papriku, kterou využije každá hospodyně.

Zajímavé je, že schopnost barvivosti a předání chuti je pozorovatelná v celém rozsahu především v tucích. Rozpuštěním ve vodě se nedosáhne požadovaného efektu. Použití: Paprika lahůdková je vhodná k dobarvení i ochucení pokrmů, jako jsou omáčky, uzeniny i pomazánky. Vůni připravovaného pokrmu doladí o jemný nádech sladké papriky.

TIP: Na rozpáleném oleji či sádle osmažíme cibulku a přidáme mletou papriku – tím dostáváme základ mnoha maďarských pokrmů. Pozor ale na přepálení papriky, kterým by získala nepříjemně hořkou chuť, a znehodnotila celý připravovaný pokrm. Při přidávání mleté papriky doporučujeme pokrm odstranit ze zdroje tepla nebo snížit zdroj tepla na nejmenší možný stupeň. Na zdroj tepla vracíme až po přidání tekutiny.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Složení: 100% paprika lahůdková.

Hmotnost: 1000 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.