• Balení
COLLAMEDIC kolagenový prášek 30 ks + kapsle 120 ks + vitamín C ZDARMA
COLLAMEDIC kolagenový prášek 30 ks + kapsle 120 ks + vitamín C ZDARMA

COLLAMEDIC kolagenový prášek 30 ks + kapsle 120 ks + vitamín C ZDARMA

AKCE sada produktů COLLAMEDIC + DÁREK ZDARMA 

Cenově zvýhodněná sada obsahuje kompletní kolagenní péči složenou z:

  • kolagenového prášku v sáčcích
  • kolagenových kapslí s kyselinou hyaluronovou 
  • 1 balení vitamínu C pro podporu vlastní tvorby kolagenu (DÁREK).

Tento balíček obsahuje

168
1 600,00 Kč

Namísto 1 680,00 Kč

S DPH

Popis

AKCE sada produktů COLLAMEDIC + DÁREK ZDARMA 

Cenově zvýhodněná sada obsahuje kompletní kolagenní péči složenou z:

  • kolagenového prášku v sáčcích
  • kolagenových kapslí s kyselinou hyaluronovou
  • 1 balení vitamínu C pro podporu vlastní tvorby kolagenu (DÁREK).

Intenzivní omlazující kúra pro pleť, která: potřebuje rychlé efektivní zpevnění a hydrataci na vysoké úrovni, prošla silnou zátěží (stres, nemoc).

Doporučujeme sadou začít pro zajištění rychlého nástupu obnovy kolagenu. Po využívání této intenzivní měsíční kúry lze přejít na COLLAMEDIC® kolagenový prášek a v kolagenové terapii pokračovat nejlépe po dobu 3 měsíců.

Klientky si po této době všímají:

  • zlepšení stavu pleti (zpevnění kontur obličeje, vrásky),
  • posílení vlasů, zrychlení růstu a lépe držící účes,
  • zpevnění nehtů a zrychlení růstu (návrat k přirozeným nehtům z gelových),
  • zmírnění celulitidy (vlivem zpevnění kůže).

Sada obsahuje potravinové doplňky a kosmetiku COLLAMEDIC®

  • kolagenový prášek 5000 mg – 30 sáčků COLLAMEDIC®
  • kapsle s kyselinou hyaluronovou – 120 kapslí COLLAMEDIC®
  • 1 x VITAMIN C 500 mg s posupným uvolňováním, 30 kapslí, Collagen Booster (zdarma)

 

Collamedic 100% bioaktivní mořský kolagen 150 g (30 sáčků)

Nejsilnější dávka bioaktivního mořského kolagenu pro vaši pleť.

Sáčky s obsahem prémiového bioaktivního mořského kolagenu COLLAMEDIC® přinášejí uživatelům nejlepší kvalitu kolagenu pro pleť.

Svým obsahem kolagenních peptidů v jedné dávce (5000 mg) se bioaktivní mořský kolagen COLLAMEDIC® v prášku řadí mezi nejsilnější produkty na českém trhu.

Účinná dávka bioaktivních mořských kolagenních peptidů dodává pleti pružnost, vlasům lesk, řasám hustotu a nehtům pevnost. Bioaktivní mořský kolagen COLLAMEDIC® je přírodní doplněk stravy s vysokým obsahem prémiového mořského kolagenu, který přináší uživatelům tu nejlepší kvalitu v péči o pleť. Zdrojem kolagenu pro všechny produkty COLLAMEDIC® jsou výhradně divoce žijící ryby z Norska.

Kolagen je nejvíce zastoupenou bílkovinou v našem těle. Od 25. roku života však jeho vlastní produkce v těle klesá a jeho pokles se pak odráží především v kvalitě pleti, vlasů a nehtů. Od 40 let věku je produkce kolagenu zastavena úplně. Ideálním řešením je pokles vlastního kolagenu v těle nahradit potravinovými doplňky obsahující mořské kolagenní peptidy.

Denní dávka kolagenu COLLAMEDIC® v prášku obsahuje 5000 mg mořských kolagenních peptidů. Výsledkem rozsáhlých klinických testů je zlepšení stavu pleti z pohledu hydratace o 34,8 %. Ideálním zdrojem kolagenních peptidů se ukázal především mořský kolagen. Dle dosavadních výzkumů, je rybí mořský kolagen našemu tělu nejbližší stavební bílkovinou. Naše tělo ho dokáže ideálně zpracovat a transportovat přesně tam, kde je ho nedostatek. Konkrétní typ kolagenu COLLAMEDIC® má velmi malou molekulární hmotnost, čímž dochází k rychlému a snadnému vstřebávání v místech, kde pleť ztrácí pružnost, hydrataci a elasticitu. Tímto se zpomaluje proces stárnutí, jemné vrásky se vypnou a pleť se vyhladí.

Mořský kolagen COLLAMEDIC® je výhradně přírodní produkt bez přidaných konzervačních látek či dochucujících přípravků. Je vhodný při paleo dietě a je bezlepkový.

Vitamín C hraje důležitou roli při tvorbě vlastního kolagenu v organismu. Díky užívání kapslí z COLLAMEDIC® Boosteru vyrobených speciální technologií mikropelet je tělo zásobeno vitamínem C průběžně a využívá jej efektivněji.

Proč právě bioaktivní mořský kolagen COLLAMEDIC®?

Mořský kolagen COLLAMEDIC® je čistě přírodní produkt bez přidaných konzervačních látek, dochucujících přípravků a barviv. Zdrojem kolagenu jsou krystalicky čisté vody severního Atlantického oceánu (oblast Norska). Rybolov zde probíhá pod přísnými pravidly udržitelného rozvoje. Produkt je GMO free (tj. neobsahuje geneticky modifikované organismy) a jeho výroba přichází na řadu až po zužitkování ryb pro potravinářský průmysl. Jedná se o velmi citlivý ekologický přístup.

Dávkování a způsob užití: Obsah jednoho sáčku (5000 mg kolagenních peptidů) rozmíchejte v 2 – 3 dcl pitné vody či ochuceného studeného nápoje. Je na volbě uživatele, zda užívá svou dávku kolagenu ráno či večer. Sáčky s mořským kolagenem doporučujeme užívat společně s výrobkem COLLAMEDIC® kapsle s kyselinou hyaluronovou pro zintenzivnění účinků kolagenní péče.

Složení: Hydrolyzovaný mořský kolagen typu I, II, III (výrobek z ryb), 1 sáček obsahuje 5000 mg kolagenu.

Obsah balení: 30 sáčků x 5000 mg

Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let a těhotné ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte mimo dosah dětí. Ukládejte v suchu a temnu při teplotě 4 – 25 °C. Výrobek chraňte před přímým slunečním zářením.

Hmotnost obsahu: 150 g (30 sáčků).

Země původu suroviny: Norsko.

Doplněk stravy

Výrobce: Global Nutrition s.r.o., Vrbová 621, 562 03 Ústí nad Orlicí, ČR, IČ: 02000709

 

COLLAMEDIC kapsle s kyselinou hyaluronovou 120 kapslí

Prémiové kolagenové kapsle s extra silnou dávkou kyseliny hyaluronové pro Vaši dokonalou krásu.

Kapsle s obsahem bioaktivního mořského kolagenu COLLAMEDIC® a kyseliny hyaluronové přinášejí uživatelům nejlepší kvalitu kolagenu pro pleť.

Působením kombinace vzájemně se doplňujících látek dochází k významnému zjemnění pleti a úbytku vrásek. Výsledkem je hebká a hluboce hydratovaná pokožka.

Prémiové kolagenové kapsle COLLAMEDIC® s kyselinou hyaluronovou jsou přírodní doplněk stravy s vysokým obsahem mořského kolagenu. Zdrojem kolagenu pro všechny produkty COLLAMEDIC® jsou výhradně divoce žijící ryby z Norska. Kolagenové kapsle COLLAMEDIC® obsahují patentovanou kyselinu hyaluronovou ExceptionHYAL® Star. Tato formulace byla vyvinuta speciálně pro potravinové doplňky zlepšující tonalitu, hydrataci a elasticitu pleti. Klinické testy provedené s látkou ExceptionHYAL® Star ukázaly, že užívání této látky redukuje drobné vrásky o 20,8 % a hluboké vrásky o 21 %. Hydratace pleti se zlepšila o 9,6 %.

Kolagen je nejvíce zastoupenou bílkovinou v našem těle. Od 25. roku života však jeho vlastní produkce v těle klesá a jeho pokles se pak odráží především v kvalitě pleti, vlasů a nehtů. Od 40 let věku je produkce kolagenu zastavena úplně. Ideálním řešením je pokles vlastního kolagenu v těle nahradit potravinovými doplňky obsahujícími mořské kolagenní peptidy.

Vitamín C hraje důležitou roli při tvorbě vlastního kolagenu v organismu. Díky užívání kapslí z COLLAMEDIC® Boosteru vyrobených speciální technologií mikropelet je tělo zásobeno vitamínem C průběžně a využívá jej efektivněji.

Proč právě bioaktivní mořský kolagen COLLAMEDIC®?

Mořský kolagen COLLAMEDIC® je čistě přírodní produkt bez přidaných konzervačních látek, dochucujících přípravků a barviv.

Zdrojem kolagenu jsou krystalicky čisté vody severního Atlantického oceánu (oblast Norska). Rybolov zde probíhá pod přísnými pravidly udržitelného rozvoje. Produkt je GMO free (tj. neobsahuje geneticky modifikované organismy) a jeho výroba přichází na řadu až po zužitkování ryb pro potravinářský průmysl. Jedná se o velmi citlivý ekologický přístup.

Dávkování a způsob užití: 4 kapsle rozdělte do dvou denních dávek a zapijte dostatečným množstvím vody. Kapsle doporučujeme užívat společně s výrobkem COLLAMEDIC kolagenový prášek 5000 mg pro podporu účinků kolagenní péče.

Složení: (denní dávka – 4 kapsle) Hydrolyzovaný kolagen (výrobek z ryb) 1 000 mg Kyselina hyaluronová 200 mg Protispékavá látka Stearan hořečnatý

Obal kapsle: želatina a barvivo (oxid titaničitý)

Obsah balení: 120 kapslí

Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Výrobek není vhodný pro těhotné ženy. (Kyselina hyaluronová i kolagen jsou tělu vlastní prospěšné látky přírodního původu. Přesto se v období těhotenství a kojení raději poraďte s ošetřujícím lékařem.) Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte mimo dosah dětí.

Skladování: Ukládejte v suchu a temnu při teplotě 4 – 25 °C. Výrobek chraňte před přímým slunečním zářením.

Hmotnost obsahu: 51 g.

Země původu suroviny: Norsko.

Doplněk stravy

Výrobce: Global Nutrition s.r.o., Vrbová 621, 562 03 Ústí nad Orlicí, ČR, IČ: 02000709

 

Vitamín C

Vitamín C hraje důležitou roli při tvorbě vlastního kolagenu v organismu. Díky užívání kapslí z COLLAMEDIC® Boosteru vyrobených speciální technologií mikropelet je tělo zásobeno vitamínem C průběžně a využívá jej efektivněji.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný)

Pokud je v jedné dávce alespoň 9 mg vitaminu C, tak lze tvrdit:

  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů
  • Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • Přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • Přispívá k normální psychické činnosti
  • Přispívá k normální funkci imunitního systému
  • Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E
  • Zvyšuje vstřebávání železa
  • Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm

Více informací najdete ve veřejně dostupných zdrojích, třeba na internetu.

Balení: 30 kapslí á 500 mg

Hmotnost: 18 g

Složení:

  • kyselina L-askorbová (vitamin C) 500g, tj. 625% DDD* v 1 tobolce.
  • Obal tobolky: želatina, barvivo, oxid titaničitý, riboflavin, betakaroten.

*DDD: obsah živiny vztažený k doporučené denní dávce

Doplněk stravy

Výrobce: Global Nutrition s.r.o., Vrbová 621, 562 03 Ústí nad Orlicí, ČR, IČ: 02000709

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.