Paprika mletá maďarská sladká (ASTA 180)  150g, Salvia Paradise
Salvia Paradise Paprika sladká maďarská 1000 g
Paprika mletá maďarská sladká (ASTA 180)  150g, Salvia Paradise
Salvia Paradise Paprika sladká maďarská 1000 g

Salvia Paradise Paprika sladká maďarská 1000 g

Paprika sladká maďarská ASTA 180  1 kg

Paprika sladká maďarská má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni, charakteristickou po sladké paprice. Chuť je jemně nasládlá a velice delikátní. Salvia Paradise® Vám přináší sladkou maďarskou papriku s označením ASTA 180, jež je nejkvalitnější paprikou na trhu.

1312
549,00 Kč
S DPH

Popis

Paprika maďarská sladká mletá ASTA 180

Paprika sladká maďarská patří mezi nejoblíbenější mleté papriky u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni, charakteristickou po sladké paprice. Chuť je jemně nasládlá a velice delikátní.

Označení ASTA 180 poukazuje na kvalitu, která je hodnocena na stupnici ASTA (kolorimetrický index) za pomoci čísel 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160 a 180. Hodnocena je schopnost barvivosti a samozřejmě chuť. Paprika označená nižším indexem (např. 40) je nekvalitní, vybledlá – pokrm neobarví, ani mu nedodá chuť.

Salvia Paradise® Vám přináší sladkou maďarskou papriku s označením ASTA 180, jež je nejkvalitnější paprikou na trhu.

Zajímavé je, že schopnost barvivosti a předání chuti je pozorovatelná v celém rozsahu především v tucích. Rozpuštěním ve vodě se nedosáhne požadovaného efektu.

Použití: Paprika maďarská je vhodná k dobarvení i ochucení pokrmů jako jsou omáčky – zejména guláše, uzeniny, pomazánky i saláty. Doporučujeme vyzkoušet na pečeně, pečené brambory či zeleninu.

TIP: Na rozpáleném oleji či sádle osmažíme cibulku a přidáme mletou papriku – tím dostáváme základ mnoha maďarských pokrmů. Pozor ale na přepálení papriky, kterým by získala nepříjemně hořkou chuť a znehodnotila celý připravovaný pokrm. Při přidávání mleté papriky doporučujeme pokrm odstranit ze zdroje tepla nebo jej snížit na nejmenší možný stupeň. Na zdroj tepla vracíme až po přidání tekutiny.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Složení: 100% Paprika maďarská

Země původu: Maďarsko – oblast Szeged a Kolocsa

Hmotnost: 1000 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.