Salvia Paradise Šatavari Shatavari tinktura bez alkoholu 50 ml
Salvia Paradise Šatavari Shatavari tinktura bez alkoholu 50 ml

Salvia Paradise Šatavari Shatavari tinktura bez alkoholu 50 ml

Šatavari - Shatavari AF tinktura 50 ml

Bezalkoholová tinktura

 Šatavari je tradiční ájurvédská bylina. Pozitivní účinky má především na ženské pohlavní a reprodukční orgány. Užívá se na podporu plodnosti a kojení, tlumí nežádoucí doprovodné symptomy menopauzy.

1351
185,00 Kč
S DPH

Popis

Šatavari - Shatavari AF tinktura 50 ml

Označení AF znamená Alcohol Free - přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny.

Šatavari je tradiční ájurvédská popínavá bylina, rostoucí na indickém poloostrově a v Himálaji. Překlad šatavari znamená „ta se sto manželi“. Pozitivní účinky má především na ženské pohlavní a reprodukční orgány. Užívá se na podporu plodnosti a kojení, tlumí nežádoucí doprovodné symptomy menopauzy.

Šatavari přispívá k udržení hladkého průběhu (pre)menstruačního cyklu, uvolňuje při stresu, přináší duševní pohodu a klidný spánek. Šatavari má vliv i na mužský pohlavní reprodukční systém.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.

Tradiční použití: Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 3 420 mg čerstvé rostlinné hmoty.

Složení: Glycerol ; čištěná voda; Asparagus racemosus

Upozornění: Přípravek není určen malým dětem, těhotným a kojícím ženám. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Spotřebujte nejlépe do dvou měsíců od otevření. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu, suchu a pečlivě uzavírejte!

Balení: 50 ml

Doplněk stravy

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.