Salvia Paradise Káva Ethiopia BIO 1000 g
Salvia Paradise Káva Ethiopia BIO 1000 g

Salvia Paradise Káva Ethiopia BIO 1000 g

Káva Ethiopia BIO 1 kg - 100% ARABICA - zrnková etiopská BIO káva


Etiopská BIO káva  je pěstována ve vyšších oblastech Etiopie. Káva Ethiopea je význačná ovocnými tóny a až vínovou vůní. Toto vše koresponduje s nezaměnitelnou plnou kořenitou chutí se stopami květin a jasmínu.

 

1221
819,00 Kč
S DPH

Popis

Káva Ethiopia  BIO 1 kg - 100% ARABICA - zrnková etiopská káva BIO

Ethiopia BIO je druh kávy, který řadíme mezi nejlepší kávová zrna na celém světě. Má plnou, avšak lehkou oříškovou chuť, lze zachytit tóny čokolády nebo vína. Celkový dojem doplňuje květinové aroma. Pro své vlastnosti a kvalitu se káva Ethiopia BIO často přidává do levnějších káv pro vylepšování chuti. Salvia Paradise® přináší však tuto kávu výhradně v její původní čisté podobě.

Ethiopia BIO dělá z obyčejného šálku kávy neobyčejný zážitek. Udělejte si čas na čerstvou kávu a poznejte s námi všechny chutě světa.

Káva odrůdy arabica je oproti robustě o poznání náročnější na pěstování, podnebí i péči. Vyznačuje se lepším aroma a chutí. Zajímavostí je, že oproti robustě obsahuje arabica menší množství kofeinu.

Pro zachování maximální jakosti je naše káva balena ve vzduchotěsném obalu s aromaventilem. Pro kvalitu kávy je nejpodstatnější čerstvost – tedy doba, která uběhla od pražení ke konzumaci. Dobu pražení najdete na obalu.

Balení: 1000 g

Složení: 100% BIO Arabica

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.