Ryor Profi Kolagenový gel na vrásky 200 ml
Ryor Profi Kolagenový gel na vrásky 200 ml

Ryor Profi Kolagenový gel na vrásky 200 ml

Ryor Professional Skin Kolagenový gel na vrásky 200 ml

Přípravek obsahující dvě cíleně vybrané aktivní látky, ASC III a Kalpariane, které ovlivňují tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu v pokožce a výrazně tak omezují tvorbu vrásek. Vysoká koncentrace aktivních látek v přípravku je zárukou účinnosti a při kvalitním a intenzivním zapracování je výsledek okamžitě viditelný.

1110
1 099,00 Kč
S DPH

Popis

Ryor Professional Skin Kolagenový gel na vrásky 200 ml je přípravek obsahující dvě cíleně vybrané aktivní látky, ASC III a Kalpariane, které ovlivňují tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu v pokožce a výrazně tak omezují tvorbu vrásek.

  • ASC III - látka na bázi lipozomu, která působí na nervové zakončení buňky, kde cíleně ovlivňuje na daném, určitém místě tvorbu vlastního kolagenu III, který je pro pleť zásadní.
  • Kalpariane - extrakt z hnědé mořské řasy. Stimuluje (urychluje) tvorbu kyseliny hyaluronové a zvyšuje tak hydrataci pleti až o 80%.

Obsahuje také omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, které zpevňují pokožku a působí proti rozpadu (degradaci) kolagenu v pokožce.

Vysoká koncentrace aktivních látek v přípravku je zárukou účinnosti a při kvalitním a intenzivním zapracování je výsledek okamžitě viditelný.

Obsah: 200ml

  

Rady, jak správně pečovat o pleť si můžete přečíst v článcích Naučte se správně odličovat a čistit pleť! Je to základ!  nebo Kosmetické rady. Další zajímavé rady týkající se kosmetiky a zdraví naleznete v sekci Informace o rostlinách, články.
 
  

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.