Vzorek parfému LR Lightning Essence of Marine 2 ml
LR Lightning Essence of Marine parfémovaná voda dámská 50 ml
Vzorek parfému LR Lightning Essence of Marine 2 ml
LR Lightning Essence of Marine parfémovaná voda dámská 50 ml

Vzorek parfému LR Lightning Essence of Marine 2 ml

Vzorek parfému LR Lightning Essence of Marine W EDP 2 ml

Lightning Collection s krystaly Swarovski® od Emmy Heming-Willis přináší třpytivé esence života ve třech vonných kompozicích. Tato úžasně svůdná magie vůní je spojena zářivou silou krystalů Swarovski®.

1517
36,00 Kč
S DPH

Popis

Dámský parfém LR Lightning Essence of Marine EDP - vzorek vůně 2ml

Hlava parfému: bergamot, citron, vodní tóny

Srdce parfému: ylang-ylang, vanilka, pikantní tóny

Základ parfému: cedrové dřevo, mošus, santalové dřevo

Lightning Collection s krystaly Swarovski® od Emmy Heming-Willis přináší třpytivé esence života ve třech vonných kompozicích. Tato úžasně svůdná magie vůní je spojena zářivou silou krystalů Swarovski®. Vysoce kvalitní krystaly jsou certifikované pečetí ,,Crystals from Swarovski", která garantuje jejich pravost. Označuje výhradně produkty zhotovené ze 100% originálů firmy Swarovski. Díky číslu na etiketě si můžete pravost ověřit sami!

Použití: Pro nejlepší účinek nanášejte parfém dvakrát až třikrát denně na místa, kde cítíte puls: vnitřní stranu zápěstí, loketních jamek, na krk, pod ušní lalůčky, nebo do kolenních jamek. Jestliže vaše pokožka reaguje na parfém citlivě, nastříkejte vůni na kapesník, do kabelky, do vlasů či na vnitřní stranu oblečení. Vůni do pokožky nevtírejte, nechte ji přirozeně zaschnout, aniž byste se jí dotýkali a vůni tak rozbíjeli. Podle nálady a k různým příležitostem volte odlišné vůně. Jiné vůně se hodí během dne a odlišné parfémy používejte k večerním a slavnostním účelům. V horkém letním počasí můžete dosáhnout příjemného chladivého osvěžení, pokud parfém uložíte do chladničky. Parfémy vždy uchovávejte na suchém a chladném místě s konstantní teplotou.

Parfémy podobné vůně:

  • LR Classics EdP Valencia
  • LR Classics EdP Los Angeles
  • Rockin´ Romance EdP
  • LR Classics EdP Marbella

Složení/Ingredients: Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Farnesol

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.