Mumio Shilajit cps,60
Mumio Shilajit cps,60

Salvia Paradise Shilajit Mumio kapsle 60 ks

Shilajit - Mumio 60 kapslí

Pro snadné užívání.

Shilajit je užíván zejména pro udržení zdravých kostí a kloubů. Známé jsou účinky na trávení, metabolismus sacharidů a lipidů.

1333
329,00 Kč
S DPH

Popis

Shilajit, silajit, Mumijo, mumio, momia

Balení kapslí 60ks

Shilajit je látka, která vzniká specifickou proměnou zbytků rostlin a živočichů stykem s minerály v extrémních podmínkách asijských velehor. Objeven byl pravděpodobně lovci, kteří sledovali zraněnou zvěř, která tuto horninu opakovaně vyhledávala a lízala ji. Následně bylo pozorováno rychlejší uzdravení těchto zvířat. Na základě těchto skutečností se stala i intenzivním zájmem člověka. Účinky shilajitu jsou zmiňovány již ve více než 3 000 let starých sanskrtských textech. Moderní doba pak podrobila a stále podrobuje novým výzkumům jedinečnou látku mumio.

V současné době je shilajit užíván zejména pro udržení zdravých kostí a kloubů. Je tedy vhodný pro ženy, pomáhá udržovat menstruační komfort. Známé jsou účinky na trávení, metabolismus sacharidů a lipidů. Shilajit podporuje imunitní systém a uplatňuje se jako antioxidant. Ovlivňuje reprodukční funkce a přispívá k udržení normálních mentálních a kognitivních funkcí. Shilajit se také uplatňuje při udržování hmotnosti na normální výši, ovlivňuje močové funkce.

Složení: 100% Asphaltum punjabianum,480 mg/tobolka
Obal kapsle : HPMC (hypromelosa). Kapsle jsou rostlinného původu vhodné i pro vegetariány či vegany.


Doporučené dávkování: 1-2 tobolky 1x denně 20 min. před jídlem.

Balení: 60 tobolek

Skladování: Uschovejte v suchu a temnu mimo dosah dětí

Upozornění: Doplněk stravy, nenahrazuje pestrou stravu. Není vhodný pro děti do 2 let a těhotné či kojící ženy. Nepřekračovat dávkování. Při podávání přípravku nebrat jiné přípravky na doplnění minerálních látek a především železa. Předávkování železem se může projevit ztrátou barvy pleti, průjmem, zvracením, selháním jater. Při jakékoliv nejasnosti, či vedlejších učincích se obraťte na svého ošetřujícího lékaře.

Doplněk stravy

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.