Salvia Paradise Kustovnice čínská - Goji výběr plodů BIO 1 kg
Salvia Paradise Kustovnice čínská - Goji výběr plodů BIO 1 kg

Salvia Paradise Kustovnice čínská - Goji výběr plodů BIO 500 g

BIO Kustovnice čínská - Goji - výběr z plodů 500g

Top kvalita goji BIO 150 -180/50 - 50g - obsahuje 150 - 180 plodů. Jedná se o nejlepší kvalitu goji, jakou lze v Ningxii zakoupit.

 


 


21252
360,00 Kč
S DPH

Popis

 

Top kvalita goji BIO 150 -180/50 - 50g kustovnice obsahuje v průměru 150 - 180 plod. Jedná se o nejlepší kvalitu goji jakou lze v Ningxii zakoupit.

Sušené plody BIO kustovnice čínské - goji berry, bez přidaných konzervačních látek - výjimečná čistota.


Náš český dodavatel Salvia Paradise je přímým dovozcem BIO Goji berry z čínské oblasti Ningxia, oblasti plodící nejkvalitnější Goji na světě.

Nejhodnotnější ovoce planety - Kustovnice čínská - Goji berry - Lycium chinense 

Sušené plody kustovnice čínské bez přidaných konzervačních látek ve výjimečné čistotě. Kustovnice je považována za nejhodnotnější ovoce planety. Kustovnice čínská je známá pod názvem Goji [godži] nebo pod latinským názvem Lycium chinense. Jako ovoce se goji berry užívá v Číně již celá staletí. Vzhledem se podobá šípku, sušená kustovnice pak připomíná rozinky.

Chuť plodů kustovnice čínské je však sladší než šípek, bez kyselého dozvuku. V tradiční čínské medicíně i mezi obyčejnými Číňany je považována za naprosto nepostradatelný potravinový doplněk. Kustovnice čínská je zdroj vitamínů v té nejstravitelnější přírodní podobě. Užívání je vhodné pro všechny věkové skupiny.

Tato goji má kalibraci 150-180/50. To znamená, že v 50g kustovnice je 150-180ks plodů. V ČR je nejběžnější kustovnicí 500/50. Plody jsou až 4x menší.

Pozor nenaleťte na levné, supermarketové kustovnice! Většinou se jedná o nestandardní malé plody nasáklé vzdušnou vlhkostí. V domění, že ušetříte nakoupíte mnohem menší množství mizerné kvality. Dobře balené plody jsou velké, suché a pevné, 6ks tvoří jeden gram.

Kvalitní goji má být velmi suchá. Suché pevné plody jsou známky čerstvosti. Kustovnice je velmi hydrofilní (na vzduchu nasává vlhkost), tím pádem starší goji nebo nesprávně skladovaná kustovnice je měkká a vláčná. Pokud Vám měkká kustovnice více chutná, je vhodné nechat omezené množství jeden den v misce na stole. Vlhkost takto kustovnice natáhne sama. Nekupujte měkké kustovnice, platíte za vodu v nich, nikoliv za plody.


Může se stát, že se vlivem tepla a tlaku při přepravě plody slepí, pak stačí dát kustovnici v originálním neporušeném balení na chvíli do lednice či mrazáku, kde je teplota kolem 0°C. Během půl hodiny se rozpadne na jednotlivé plody.


Tradiční užití: Jednu plnou hrst rozdělíme do třech dávek, které užijeme během dne. Hrst je univerzální dávka pro všechny členy rodiny.

Složení: 100% Lycium chinense BIO

Sušené ovoce jednodruhové


Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota 1 461 kJ/349 kcal

Bílkoviny 14 g

Sacharidy 77 g

- z toho cukry 46 g

Tuky 0,4 g

- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g

Vláknina 13 g

Sůl 0,7 g

Vápník 190 mg (23,8 %)*

Železo 6,80 mg (48,6 %)*

Vitamin C 48,4 mg (60,5 %)*

* % RHP – Referenční hodnota příjmu

 

Balení: 500 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.