COLLAMEDIC tělové mléko 300 ml
COLLAMEDIC tělové mléko 300 ml

COLLAMEDIC tělové mléko 300 ml

COLLAMEDIC tělové mléko 300 ml

Tělové mléko s obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové se krásně vstřebává, nezanechává mastný pocit a úžasně voní.

Pravidelná aplikace účinně posiluje kůži, předchází vzniku vrásek, zmírňuje projevy celulitidy a zamezuje vzniku strií.

172
249,00 Kč
S DPH

Popis

COLLAMEDIC tělové mléko 300 ml

Tělové mléko s obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové se krásně vstřebává, nezanechává mastný pocit a úžasně voní.

COLLAMEDIC Body Milk se skvěle doplňuje s COLLAMEDIC kolagenovými doplňky stravy.

Pravidelná aplikace účinně posiluje kůži, předchází vzniku vrásek, zmírňuje projevy celulitidy a zamezuje vzniku strií. Užijte si pohodlí své pokožky.

Aktivní látky obsažené v COLLAMEDIC® Body Milk

Kolagen

Kombinace tří druhů kolagenu (rozdílných molekulových hmotností) zajišťuje elastičnost a pevnost pokožky zvýšením počtu kolagenních vláken v pleti. Svěží a pružná pokožka nemá tendence ke vzniku vrásek.

Kyselina hyaluronová

Zvyšuje obsah vody v pleti, přičemž ji pomáhá udržovat hebkou a hladkou. Blahodárné účinky kyseliny hyaluronové zahrnují účinnou hydrataci, regeneraci, ochranu pokožky a vyhlazení vrásek. Účinně blokuje volné radikály, zabraňuje vzniku a nových vrásek. Výrazně koriguje problémové projevy pleti. Nízká molekulární hmotnost kyseliny hyaluronové je také důležitým parametrem pro hydrataci hlubokých vrstev pokožky. Dochází zde k navození kompletní rovnováhy pleti. Takto vyživená pleť nemá šupinky ani prasklinky.

Elfamoist®

Vysoce účinná látka, která zlepšuje hydrataci pokožky až po dobu 30 hodin a pomáhá tak předcházet jejímu stárnutí.

Atecoron Plus®

Biotechnologická kombinace vysoce účinného atelokolagenu a kyseliny hyaluronové zajišťuje hydrataci všech vrstev pokožky a navozuje rovnováhu pleti, čímž dochází k jejímu zpevnění a omlazení. Látka také redukuje zánětlivé procesy v pleti.

Lift Oleoactif®

Bylinný extrakt s koenzymem Q10 a Vitamínem E s liftingovým efektem.

Tego® Stemlastin

Výtažek z mořských řas, který výrazně bojuje se stárnutím kůže. Díky pozitivnímu vlivu na elastická vlákna v pleti posiluje její pružnost a pevnost. Pomáhá chránit epidermální kmenové buňky, čímž zachovává mladiství vzhled pokožky.

Bambucké máslo, Jojobový a mandlový olej

Vysoce pečující složky v podobě přírodních olejů zajišťují komfort pleti a pocit příjemné rovnováhy pokožky po celém těle.

Informace pro osoby alergické na tyto složky: tělové mléko je bez parabenů a silikonů.

Dávkování a způsob užití: Aplikujte jednou denně, nejlépe po koupeli. Vmasírujte krouživými pohyby, dokud se mléko nevstřebá.

Tělové mléko doporučujeme používat společně s produkty

COLLAMEDIC kolagenový prášek 5000 mg a COLLAMEDIC® kapsle s kyselinou hyaluronovou k dosažení maximálních účinků kolagenní péče na pokožce celého těla. Pro obličej doporučujeme používat COLLAMEDIC sérum.

Složení: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Acetamidoethoxyethanol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Coffea Arabica Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Atelocollagen, Algae Extract, Soluble Collagen, Carbomer, Hydrolyzed Gelatin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Hydroxide

Obsah: 300 ml

Upozornění: Dermatologicky testováno a schváleno. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte mimo dosah dětí. Ukládejte při teplotě 5 – 25 °C. Výrobek chraňte před přímým slunečním zářením.

Mléko neobsahuje parabeny a silikony.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.