• Balení
MycoMedica Reishi prášek BIO 100 g
MycoMedica Reishi prášek BIO 100 g 1
MycoMedica Reishi prášek BIO 3 x 100 g
MycoMedica Reishi prášek BIO 100 g
MycoMedica Reishi prášek BIO 100 g 1
MycoMedica Reishi prášek BIO 3 x 100 g

MycoMedica Reishi prášek BIO 3 x 100 g

Reishi prášek BIO 3 x 100g

Nejblíže přírodě Reishi, Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá nebo též „Houba nesmrtelnosti“ obsahuje obrovské množství bioaktivních substancí, jejichž pozitivní efekt na lidské zdraví byl vědecky doložen. Do popředí vědeckého zájmu se dnes dostaly hlavně polysacharidy a antioxidanty, které se v reishi vyskytují ve vysoké koncentraci.

Tento balíček obsahuje

940
900,00 Kč

Namísto 1 080,00 Kč

S DPH

Popis

  • latinsky Ganoderma lucidum
  • česky Lesklokorka lesklá
  • čínsky Ling Zhi
  • japonsky Reishi, najdeme psáno také Reischi

Nejblíže přírodě Reishi, Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá nebo též „Houba nesmrtelnosti“ obsahuje obrovské množství bioaktivních substancí, jejichž pozitivní efekt na lidské zdraví byl vědecky doložen. Do popředí vědeckého zájmu se dnes dostaly hlavně polysacharidy a antioxidanty, které se v reishi vyskytují ve vysoké koncentraci.

Obsah balení: 100g BIO prášku z plodnice Ganoderma lucidum (biomasa/powder) pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů

Hmotnost: 3 x 100 g

Doplněk stravy

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

Dávkování a užívání:

  • 1 - 3 g denně s minimálním půlhodinovým odstupem od jídla, rozmíchat v cca 1dcl vody a vypít (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku)
  • doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat
  • užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle) 
  • při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek. Například ve formě extraktu brazilské třešně Aceroly.

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy.

Neobsahuje efedrin, kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.

O Reishi

Reishi (lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum) patří mezi chorošovité dřevokazné houby. Najdeme ji na kmenech většinou již odumřelých stromů nebo pařezech. Její plodnice jsou polokruhovité a mívají průměr 6-12 cm a jsou specifické svou lesklou lakovou vrstvou, od té je odvozen český název.

Reishi (Ganoderma) má domovinu v Asii, kde je nazývána též „božská houba nesmrtelnosti“. Je pevnou součástí tradiční čínské medicíny, která ji využívá více než 4000 let. Reishi (Ganoderma) je zmiňována i v základním díle čínské medicíny, ve Vnitřním kánonu Žlutého císaře. Byla tehdy natolik vzácná, že byla určena jen pro císaře a jeho rodinu. A nebyla využívána jen v čínské medicíně, ale také jako mocný talisman pro štěstí a ochranu před vším zlým. Mniši v taoistických klášterech užívali Reishi (Ganoderma) před meditací, pro její schopnost uklidňovat duši Shen. Pro její schopnost regenerovat funkce organsimu a aktivizovat ho ji užívají ruští kosmonauti či šerpové ve vysokých nadmořských výškách Himalájí.

Reishi obsahuje mnoho bioaktivních látek, které ji dělají naprosto jedinečnou. V Reishi můžeme najít krom vitamínů, minerálů i velké množství polysacharidů beta glukanů, ganoderanů, ale také steroidů, cyklických esterů laktonů, triterpenů, kam patří i kyselina ganoderická či lanostany aj. Pro svou produktci používá firma MycoMedica plodnice ve stáří 6-9 měsíců. V tomto stáří je koncentrace účinných látek nejvyšší. U starších hub se koncentrace postupně snižuje a účinek není tak efektivní. Důležitá je i koncentrace polysacharidů v extraktu. Dlouhodobým testováním bylo zjištěno, že 30% je pro terapeutické účely optimální. Nižší koncentrace (10%) je méně účinná, vyšší koncentrace (40%) je vždy na úkor ostatních účinných látek a dochází k posunu účinku konkrétní houby!!! Reishi už není Reishi, ale spíše čistý betaglukan...

TCM charakteristika

•teplota – neutrální

•chuť – sladká a lehce hořká

•tropismus – Xin (srdce), Gan (játra), Fei (plíce), podle některých pramenů má tropismus i k Shen (ledvinám) či Pi (slezině)

 

Účinky podle tradiční čínské medicíny:

•doplňuje Qi a vyživuje Xue (krev)

•uklidňuje ducha Shen

•transformuje Tan (hlen)

•posiluje Shen Jing (esenci ledvin)

 

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU

Reishi - Ganoderma lucidum

•přirozená obranyschopnost – imunitní systém

•normální funkce oběhové soustavy

•normální hladina cholesterolu v krvi

 

Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Detaily produktu

Recenze (1)

1 Recenze

Today we're going to make a lot of money

How to raise quick money in the sports events market? Easy!

A wild promotion is currently taking place in BC 1 win, they ARRANGE the first deposit for all new users and charge up to 200,000 dollars of cash bonus!

Register on the website [url=https://goo.su/IffO9V][b]1WIN[/b][/url] with the promo code [b]"5000"[/b] and get a crazy bonus +500% to the first deposit!

I don't know how long this will last, so I recommend that everyone register right now and start undressing this bookmaker — https://goo.su/1gvaEA



[url=https://goo.su/IffO9V][img]https://s1.radikal.cloud/2023/11/02/ITLL4IzCtmyD3mz1r8D6N5XfcT_9nXbdftysxKmioYT9qIv8NV8eohFeb7KUaN9olCcyCzBuNRkYApYOz-cNESCissINu9FM-sS1.md.jpeg[/img][/url]
By 5000Ceare on 08.12.2023
Product added to wishlist
Product added to compare.