Litinová konvice na čaj Java 1 l - Ibili 1
Litinová konvice na čaj Java 1 l - Ibili 1

Litinová čajová konvička 1 L - Java - Ibili

Konvička Java má klasický tvar a je vyrobená z litiny. Váš oblíbený čaj si vychutnáte ve správné teplotě. Konvička je vybavena nerezovým čajovým filtrem. Konvičku můžete používat na všech typech sporáků – plynových, elektrických, sklokeramických i na indukční varné desce. Konvičku je možné umývat v myčce na nádobí. Objem: 1 000 ml
610
1 029,00 Kč
S DPH

Popis

Konvička Java má klasický tvar a je vyrobená z litiny. Váš oblíbený čaj si vychutnáte ve správné teplotě. Konvička je vybavena nerezovým čajovým filtrem. Konvičku můžete používat na všech typech sporáků – plynových, elektrických, sklokeramických i na indukční varné desce. Konvičku je možné umývat v myčce na nádobí.

Objem: 1 000 ml

Materiál: litina 

Litinová konvice se rychle zahřeje a teplo uvolňuje pomalu.

 

Španělská společnost Ibili vyrábí kuchyňské potřeby od roku 1942. Záměrem firmy vždy bylo přizpůsobovat se podle potřeby požadavkům trhu a nabídnout úplnou škálu kvalitních výrobků. Katalog výrobků Ibili obsahuje více než dva tisíce položek, nabídka je velmi rozmanitá, lze v ní najít prakticky všechno, co může být v kuchyni zapotřebí. Výrobní závod a hlavní sklady se nyní nacházejí v baskickém městečku Alegria-Dulantzi, zastoupení má i ve mnoha evropských zemích, dále také v Rusku, Spojených státech, Jižní Americe i v Kanadě.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.