Ibili Litinová konvička na čaj Hanoi 300ml
Ibili Litinová konvička na čaj Hanoi 300ml

Ibili Litinová konvička na čaj Hanoi 300ml

Červená litinová konvička na čaj s nerezovým sítkem Hanoi o objemu 0,3 l vyrobená z kvalitní litiny se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. 

Konvička se rychle zahřeje a teplo uvolňuje pomalu.

490
659,00 Kč
S DPH

Popis

Červená litinová čajová konvice s nerezovým sítkem Hanoi o objemu 300 ml vyrobená z kvalitní litiny se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. 

Litinová konvice patří k nepostradatelnému vybavení v domácnosti. Uvnitř je glazovaná smaltem. Vyrobena je z litiny, která má výbornou tepelnou vodivost. Konvice je omyvatelná. Litinová konvička se nepyšní jen svým vzhledem, ale také perfektními fyzikálními vlastnostmi. Teplo se z rozehřáté litiny uvolňuje postupně, proto zůstává čaj teplý ještě hodinu po uvaření. Můžete jej tak servírovat postupně, jak hosté přicházejí.

 

Španělská společnost Ibili vyrábí kuchyňské potřeby od roku 1942. Záměrem firmy vždy bylo přizpůsobovat se podle potřeby požadavkům trhu a nabídnout úplnou škálu kvalitních výrobků. Katalog výrobků Ibili obsahuje více než dva tisíce položek, nabídka je velmi rozmanitá, lze v ní najít prakticky všechno, co může být v kuchyni zapotřebí. Výrobní závod a hlavní sklady se nyní nacházejí v baskickém městečku Alegria-Dulantzi, zastoupení má i ve mnoha evropských zemích, dále také v Rusku, Spojených státech, Jižní Americe i v Kanadě.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.