Essens Aloe vera pěna na holení 200 ml
Essens Aloe vera pěna na holení 200 ml

Essens Aloe vera pěna na holení 200 ml

Aloe Vera Pěna na holení

Ochranná a hydratační pěna na holení pro pohodlné, hladké a rychlé oholení. Pěna byla navržena tak, aby byla díky svému složení a jemné svěží vůni vhodná jak pro muže, tak i pro ženy. Díky obsahu aloe vera je ideální pro citlivou pokožku.

312
170,00 Kč
S DPH

Popis

Aloe Vera Pěna na holení

Objem: 200 ml

Ochranná a hydratační pěna na holení pro pohodlné, hladké a rychlé oholení. Pěna byla navržena tak, aby byla díky svému složení a jemné svěží vůni vhodná jak pro muže, tak i pro ženy. Díky obsahu aloe vera je ideální pro citlivou pokožku. Pěna obsahuje vhodné lubrikanty a hydratační látky, které vousy i chloupky zjemňují, holící strojek má lepší skluz a je tak zabráněno podráždění kůže.

Aloe vera Barbadensis má zvláčňující, antioxidační a protizánětlivé účinky a podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky.

Glycerin má kromě vysokých hydratačních vlastností velmi pozitivní vliv na kožní buňky, jež následně vytvářejí na povrchu pokožky ochrannou bariéru.

Alantoin regeneruje a podporuje dělení buněk, čímž urychluje hojení.

Mentol se v kosmetice používá pro své protizánětlivé, antibakteriální a anestetické účinky, příjemně chladí a zanechává pokožku regenerovanou.

Použití: naneste malé množství pěny na navhlčenou pokožku, rozetřete, běžným způsobem oholte a pečlivě opláchněte.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): AQUA, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, ISOBUTANE, PROPANE, GLYCERIN, PARFUM, SODIUM LAURYL SULFATE, BUTANE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARETH-20, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, MENTHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.