KURKUMA mletá - indické koření  50g, DNM
KURKUMA mletá - indické koření  50g, DNM

KURKUMA mletá - indické koření 50g, DNM

Kurkuma, neboli indický šafrán, byla známa v Evropě už od starověku. Odpradávna se používá v orientální kuchyni pro svojí krásné žlutooranžovou barvu např. do rýže a zeleninových i luštěninových pokrmů.

603
39,00 Kč
S DPH

Popis

Kurkuma mletá - koření, které se od pradávna používá především v orientální kuchyni pro svoji oranžovožlutou barvu a mnoho významných účinků. Především do rýžových jídel, ale také do zeleninových jídel, dresinků, marinád či polévek. V poslední době je však stále více oblíbená i v české kuchyni.

Složení: kurkumovník dlouhý (Curcuma longa)

Země původu: Indie

Skladujte: v chladu a suchu

Obsah balení: 50 g

Indická vaječná omeleta

Budeme potřebovat: 6 vajec, 1/2 lžičky mleté kurkumy, 3 lžíce šťávy z cibule, sekaná petrželová nať, plod chilli paprik, sůl, tuk na vymaštění plechu nebo mísy

Cibuli prolisujeme lisem jako česnek. V takto získané cibulové šťávě rozšleháme žloutky společně s nasekanou petrželovou natí, kurkumou, solí a nasekanou zelenou paprikou, ze které jsme předtím odstranili semena. Do dohladka vyšlehané hmoty zlehka vmícháme pevný sníh z bílků. Pekáč nebo zapékací mísu vymažeme olejem, vlijeme směs a pekáč vložíme do předehřáté trouby. Pečeme tak dlouho, až se omeleta zdvihne a ztuhne. Musí však zůstat kyprá! Podáváme ji horkou na předehřátých talířích jako svačinu nebo vydatnou snídani s tmavým pečivem.

Baleno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.