• Balení
MycoMedica MyVitality 3 x 90 kapslí
MycoMedica MyVitality 3 x 90 kapslí

MycoMedica MyVitality 3 x 90 kapslí

MycoMedica MyVitality 3 x 90 kapslí

Podpora vitality

Kombinace bylin a hub na podporu vitality, životní síly. Celkové posílení vyčerpaného organismu.

Tento balíček obsahuje

49787
1 650,00 Kč

Namísto 2 070,00 Kč

S DPH

Popis

MycoMedica MyVitality 3 x 90 kapslí

Podpora vitality

Kombinace bylin a hub na podporu vitality, životní síly. Celkové posílení vyčerpaného organismu.

Recept MyVitality kombinuje houby Cordyceps, Reishi a Pornatku s čínskými bylinkami. Vitalita je v čínské medicíně známá jako Zheng Qi. Zahrnuje všechny aspekty Qi od obrany až po vylučování. Její oslabení vede k únavě, zhoršené mentální výkonnosti, časté nemocnosti a následným chronickým zdravotním problémům. Nejdříve dochází k úbytku Qi, následně krve a trvá-li stav dlouho tak i esence ledvin.

Záběr směsi je široký. Lze ji použít všude, kde je třeba rychle doplnit Qi a krev, tedy u stavů únavy, bledosti a zimomřivosti. A to jak na podporu vitality, tak i u sportovců pro zvýšení výkonu a zlepšení regenerace. Další indikací může být nedostatek mateřského mléka, špatně hojící se rány, nebo příznaky předčasného stárnutí. U hodně vytížených jedinců lze užívat jako prevenci vyhoření a pro udržení mentálních funkcí.

Směs je sestavená tak, aby podpořila Slezinu, Plíce, Játra a Ledviny.

Současná legislativa reguluje uvádění informací o účincích doplňků stravy. Volně dostupné zdroje informací o houbách a bylinách (herbáře apod.), jež si vyhledáte např. zde, regulovány nejsou.

MyTao edition

Nová řada výjimečných doplňků stravy. MyTao Edition vychází z tradičních znalostí čínské medicíny a zároveň využívá nejnovějších poznatků moderní vědy. Složení každého z produktů je koncipováno tak, aby primárně řešilo příčinu obtíží a aby byl zachován celostní přístup ke zdraví.

Produkty MyTao Edition jsou určeny zejména na obtíže „moderní doby“, na ty, které do našeho života přináší špatný životný styl, spěch a stres. Nabízíme doplňky přesně cílené na podporu spánku, únavu a nedostatek energie, oslabenou imunitu, pocity „špatného trávení“, psychosomatické potíže a další.

Pokud si nebudete jisti s výběrem, můžete využít zdarma PORADNU na www.mycomedica.cz nebo nám napsat váš dotaz e-mailem a my jej do poradny přepošleme.

Unikátní složení produktů je zárukou jejich jedinečnosti. Kvalitní extrakty z vitálních hub a tradiční bylinek dlouhodobě a vyváženě podporují a harmonizují organismus. Pro řadu MyTao Edition byl zvolen unikátní symbol, který vznikl spojením symbolu Merkabah a Květu života. Obojí značí to, co by firma MycoMedica ráda předávala prostřednictvím svých produktů i vám - rovnováhu a soulad vaší mysli, těla a srdce. 

Obsah balení: 3 x 90 kapslí á 500 mg extraktu

Hmotnost balení netto: 3 x 53g

Složení v 1 kapsli:

  • Reishi (Ganoderma lucidum), lesklokorka lesklá, 30 % extrakt – 138,3 mg
  • Cordyceps CS–4 (Cordyceps sinensis), housenice čínská, 30 % extrakt – 100 mg
  • Fu Ling (Skler. poriae), pornatka kokosová, 30 % extrakt – 50 mg
  • Huang Qi (Rad. astragali), kozinec blanitý – 69,4 mg
  • Ren Shen (Rad. ginseng), ženšen pravý – 27,8 mg
  • Bai Zhu (Rhiz. atractylodis), atraktylis velkoúborový – 27,8 mg
  • Dang Gui (Rad. angelicae sinensis), děhel čínský – 41,7 mg
  • Gou Qi Zi (Fruc. lycii), kustovnice čínská – 41,7 mg
  • Shan Yao (Tub. dioscoreae oppositae), jam čínský – 3,3 mg

Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Ženšen pravý (Ren Shen, Rad. ginseng)

  • Vitalita, imunita

Děhel čínský (Dang Gui, Rad. angelicae sinensis)

  • Osvěžení těla

 

Účinky podle tradiční čínské medicíny

  • doplňuje Qi a krev
  • doplňuje Yin a esenci Ledvin
  • doplňuje Yang Ledvin
  • posiluje a zpevňuje Slezinu
  • utišuje ducha

Dávkování:

  • Běžná dávka 1-3 kapsle 2 x denně
  • Zvýšená dávka 3 - 10 kapslí denně
  • Je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny.
  • Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat.
  • Kapsle užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle), zapíjejte vodou nebo slabým zeleným čajem.

Jak správně užívat vitální houby si přečtěte zde.

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Dodržujte zdravý životní styl. Neobsahuje kofein, lepek konzervační látky, barviva ani cukr. Skladujte v temnu a suchu.

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

Informace o značce MycoMedica

MycoMedica nabízí extrakty z vitálních hub s maximálním podílem polysacharidů. Vitální houby jsou známé více v zahraničí než u nás, v čínské medicíně se využívají již po tisíce let. Výrobky MycoMedica jsou vyráběny z vysoce kvalitních zdrojů. Všechny výrobky jsou testovány v renomované laboratoři. Dodavatelé pro výrobky MycoMedica splňují nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní podmínky.

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité znát přesný původ houbové suroviny a podmínky za jakých jsou houby pěstovány. Z toho logicky vyplývá, že je nutné houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. Veškerou houbovou surovinu si MycoMedica nechává testovat v německé nezávislé laboratoři na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy a člověku nebezpečné mikroorganismy. Testuje také na polycyklické aromatické uhlovodíky (PAHs), které mají karcinogenní účinky, mohou ovlivnit vývoj plodu a mají spojitost i s kardiovaskulárními chorobami, a na radioaktivitu. Testuje každou šarži. Takto obsáhlé testy žádný jiný výrobce v Čechách nenabízí.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.