MycoMedica Curcumin 120 kapslí
MycoMedica Curcumin 120 kapslí 1
MycoMedica Curcumin 120 kapslí
MycoMedica Curcumin 120 kapslí 1

MycoMedica Curcumin 120 cps.

Curcumin v optimální koncentraci

120 rostlinných kapslí

Kurkuma se v tradiční čínské medicíně používá již po tisíce let pro nejrůznější obtíže. Hlavně pro rozbíjení blokád.

808
550,00 Kč
S DPH

Popis

Kurkuma se v tradiční čínské medicíně používá již po tisíce let pro nejrůznější obtíže. Hlavně pro rozbíjení blokád. Curcumin je farmakologicky účinná látka, která se připravuje extrakcí z kurkumy dlouhé (Curcuma longa). Pro zvýšení vstřebatelnosti velkého množství účinných látek je ke curcuminu přidán piperin a quercetin.

Ideální složení, maximální síla a účinnost

Díky speciální formě extrakce nabízí firma MycoMedica vysoce kvalitní min. 95% výtažek z kurkumy dlouhé v ideálním poměru účinných látek pro nejlepší výsledky. Pro lepší vstřebatelnost účinných látek se přidává piperin ( 95% extrakt z pepře) a bioflavonoid quercetin.

Mycomedica Curcumin obsahuje v 1 kapsli: Curcumin 95% extrakt z kurkumy dlouhé (Demethoxycurcumin: 15-25 %, Bisdemethoxycurcumin 2,5-6,5 %) - 300mg, Piperin 95% extrakt z pepře - 4mg, Quercetin 30% extrakt z cibule - 40mg

Obsah balení: 120 kapslí á 344mg extraktu - v rostlinných kapslích vhodných i pro vegany

Hmotnost balení netto: 52,7 g

O Curcuminu

Curcumin sice není houba, přesto se domníváme, že díky své schopnosti rozbíjet blokády a zároveň odvádět vlhkou horkost najde uplatnění souběžně s vitálními houbami u celé řady problémů. Firma MycoMedica používá vysoce koncentrovaný curcumin pro co nesilnější účinek. Samotný curcumin je pro lidský organismus velmi špatně vstřebatelný, proto je ke curcuminu přidáno malé množství extraktu z pepře (piperin) a extraktu z cibule (quercetin), které zvyšují vstřebatelnost až o 2000 %. Piperin a quercetin zablokují v trávicím systému enzym, který by jinak velmi rychle rozštěpil curcumin na množství neúčinných metabolitů. Tímto způsobem se nenarušený curcumin dostane rychleji do krevního řečiště a k samotným buňkám.

Curcumin je žluté barvivo získávané z oddenku kurkumy dlouhé (Curcuma longa). Jedná se o lipofilní fenolickou látku, která má podle literatury účinky na lidské zdraví.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Kurkuma dlouhá (indický šafrán, Curcuma longa)

  • Normální trávení
  • Normální činnost jater
  • Normální stav kloubů
  • Normální činnost jater - jaterní lipidy

Doplněk stravy

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Dávkování:

  • Zvýšená dávka: 1-2 kapsle denně (je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny)
  • Běžná dávka: 1 kapsle denně
  • kapse užívejte vždy po jídle (tuk pomáhá vstřebávat curcumin)

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem.
 
Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.