• Balení
Essens MONOLAURIN PREMIUM 60 kapslí
2 x Essens MONOLAURIN PREMIUM  60 kapslí
Essens MONOLAURIN PREMIUM 60 kapslí
2 x Essens MONOLAURIN PREMIUM  60 kapslí

2 x Essens MONOLAURIN PREMIUM 60 kapslí

ESSENS Monolaurin Premium 2 x 60 kapslí

Převratný doplněk stravy ESSENS Monolaurin Premium obsahuje účinné látky ve vhodném poměru glyceryl laurát a lauryl sacharát a díky obsahu vitaminu A přispívá k normální funkci imunitního systému a sliznic.

Tento balíček obsahuje

29
1 340,00 Kč

Namísto 1 360,00 Kč

S DPH

Popis

ESSENS Monolaurin Premium 2 x 60 kapslí

Doplněk stravy

Hmotnost obsahu: 2 x 29 g (2 x 60 kapslí)

Převratný doplněk stravy ESSENS Monolaurin Premium obsahuje účinné látky ve vhodném poměru glyceryl laurát a lauryl sacharát a díky obsahu vitaminu A přispívá k normální funkci imunitního systému a sliznic.

Za vývojem i výrobou stojí ESSENS Vědecká rada, tým odborníků a farmaceutů, jež se ve svém oboru pohybují již mnoho let. Doplněk stravy byl vyvinut a je vyráběn pod farmaceutickým dohledem v České republice, a to za plnění pravidel a norem EU. Na samotnou výrobu jsou využívány jen suroviny prověřených dodavatelů. Nejsou použity suroviny připravené chemickou cestou ani konzervační látky, stabilizátory či barviva. Výrobek neobsahuje cukr, lepek ani laktózu a je vhodný i pro vegany.

ESSENS Monolaurin Premium i díky vitaminu A:

  • přispívá k normální funkci imunitního systému a sliznic
  • pomáhá posilovat obranyschopnost organismu
  • podporuje zdravou rovnováhu střevních bakterií

Doporučené dávkování: 1 kapsle 2x denně. Ráno a večer před jídlem zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Co je to Monolaurin?

Čistý lipidový extrakt, který se přirozeně vyskytuje v kokosovém oleji, ale je zastoupen i v mateřském mléce. Pro své přínosné vlastnosti na imunitní systém byl předmětem mnoha vědeckých výzkumů.

Čím je ESSENS Monolaurin Premium jedinečný?

Doplněk stravy byl vyroben na základě jedinečné technologie zpracování, která zajišťuje lepší absorpci látky do organismu. V těle tak dochází k maximální účinnosti. Ojedinělý způsob formy monolaurinu je chráněn tzv. malým patentem, Užitným vzorem č. 33 526, registrovaným na Úřadu průmyslového vlastnictví České republiky ze dne 3. 9. 2019 a byl výhradně aplikován pouze na produktu ESSENS.

Vitamin A má pozitivní vliv na imunitní systém, rovněž zajišťuje správný růst, vývoj, kvalitu a funkčnost sliznic, kostí a krvetvorby.

Obsah účinných látek:        1 kapsle %       RHP*      2 kapsle %        RHP* Glyceryl laurát                         346 mg              -             692 mg              -

Lauryl sacharát                            2 mg              -                 4 mg              -

Vitamin A (retinol acetát)          400 µg             50             800 µg            100

Upozornění pro užívání: nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Není určeno dětem do 3 let věku, těhotným a kojícím ženám.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Složení: glyceryl laurát, lauryl sacharát, vitamin A (retinol acetát), plnivo (sorbitol), regulátor kyselosti (kyselina aminooctová, kyselina mléčná, mléčnan vápenatý), obal tobolky (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo oxid titaničitý).

Obsah účinných látek v 1 kapsli: Glyceryl laurát 346 mg, Lauryl sacharát 2 mg, Vitamin A (retinol acetát) 0,4 mg / 100 % referenční hodnota příjmu.

Výživové hodnoty v 1 kapsli: Energetická hodnota 1,8 Kcal (7,5 KJ); tuky 0,35 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,35 g; sacharidy 0,001 g, z toho cukry 0 g; bílkoviny 0 g; vláknina 0,1 g; sůl 0 g.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.