Chlorella (Chlorela) prášek 250g - dezintegrovaná 100% HQ, Salvia Paradise
Chlorella (Chlorela) prášek 100g - dezintegrovaná 100% HQ, Salvia Paradise prášek
Salvia Paradise Chlorella Japanese dezintegrovaná HQ 250 g
Chlorella (Chlorela) prášek 250g - dezintegrovaná 100% HQ, Salvia Paradise
Chlorella (Chlorela) prášek 100g - dezintegrovaná 100% HQ, Salvia Paradise prášek
Salvia Paradise Chlorella Japanese dezintegrovaná HQ 250 g

Salvia Paradise Chlorella Japanese dezintegrovaná HQ 250 g

Chlorella 250 g-  HQ - dezintegrovaná - prášek

Bezkonkurenční 100% čistá Chlorella vulgaris pyrenoidosa nejvyšší kvality.

1181
820,00 Kč
S DPH

Popis

Bezkonkurenční 100% čistá Chlorella vulgaris pyrenoidosa nejvyšší kvality.

Zelená potravina budoucnosti.

Kvalitní chlorella je silně tmavá - viz fotografie. Tmavá barva poukazuje na vysoký obsah chlorofilu a tedy vhodné podmínky při pěstování. Minimum firem nabízí chlorellu japanese dezintegrovanou (tedy s rozrušenou buněčnou stěnou). Využitelnost takovéto chlorelly je prakticky nulová, jediným efektem je mechanické čištění střeva. Firma Salvia Paradise nabízí kvalitní dezintegrovanou chlorellu japanese, jejíž využitelnost je až 83% biomasy.

Chlorella společně s ostatními produkty green food patří mezi alkalizační potraviny.

Chlorella - Chlorela je sladkovodní řasa rostoucí v mírném pásmu v těch nejčistších minerálních vodách. Nyní již je běžně pěstována a díky svým vlastnostem známa po celém světě. Díky svým jedinečným vlastnostem dokáže účinně detoxikovat organismus od toxických látek a volných radikálů. Tradiční je užívání chlorelly v Japonsku, kde byla podávána obyvatelstvu po útocích jadernými bombami na konci druhé světové války, pro její čistící schopnosti. Je známa vysokým obsahem chlorofilu, kterého má nejvíce ze všech známých rostlin (ve 100g prášku je obsaženo 2,25g).

Jedinečnost chlorelly spočívá v obsahu růstového faktoru CGF (Chlorella growth factor), který byl izolován Dr. Fujimakim z Japonska.

Pozor pro dobré vstřebání chlorelly je nutné rozrušení buněčné stěny (dezintegrace). Toto máte u Chlorelly od firmy Salvia Paradise zaručeno. Tyto vlastnosti předurčují chlorellu pro udržení vitality a energie.

Nové studie ukazují, že moderní člověk se během několika let bez GREEN FOOD pravděpodobně neobejde. Civilizační vlivy a okolí plné toxických látek, plní naše těla a jak se zdá, momentálně nejúčinnější vůči tomuto, jsou ZELENÉ POTRAVINY v čele s chlorellou a spirulinou . Tyto umožňují efektivně toxické látky a volné radikály z těla odbourávat a zároveň dodávají látky potřebné, které se v naší stravě vyskytují minimálně. Mnohdy se lze na internetu setkat z odkazem, že chlorella pyrenoidosa je účinnější než chlorella vulgaris. Což samo o sobě vypovídá o nedůvěryhodnosti prodejce. Jelikož chlorella vulgaris je název rodový, jenž obsahuje asi 10 druhů chlorelly pyrenoidosa, kessleri atd..

 

Chlorellu užíváme všude tam kde potřebujeme:

  • čistit organismus
  • podpořit přirozenou obranyschopnost organismu-imunitní zdraví
  • udržet vitalitu a energii
  • podpořit správné trávení
  • normální fungování jater
  • mikrobiální rovnováhu
  • normální zdravou činnost srdce a cév
  • podpořit celkové dobré zdraví

 

Chlorella s spirulina jsou a budou mnohem častěji využívány díky přirozeným detoxikačním vlastnostem, zvláště v dnešním hektickém světě plném toxinů.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Chlorella

  • Vitalita - energie - tonus
  • Imunita - energie
  • Normální funkce střevního traktu, mikrobiální rovnováha
  • Antioxidant
  • Normální činnost jater
  • Normální činnost srdce a cév
  • Pročištění

Použití: 1lžičku chlorelly rozmícháme v malém množství vody (džusu, šťávy) a vypijeme. Užíváme 3x denně. TIP na přípravu: Do sklednice s práškem přidáme pouze 2x více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou - při takovémto postupu nevznikají hrudky.

Původ: Japonsko

Složení: Chlorella vulgaris pyrenoidosa

Hmotnost: 250g

Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

 

Nutriční hodnoty: (*DDD= denní dávka)

Nutriční hodnoty                     ve 100 g                   V DDD** (1,5 lžičky = cca 5 g) Energetická hodnota        1 691 kJ/404 kcal                 85 kJ/20 kcal            Bílkoviny                         64 g                                      3,2 g                        Sacharidy                        10 g                                      0,5 g                                    - z toho cukry                  0 g                                        0 g                                Tuky                               13 g                                      0,7 g                                    - z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g                        0,1 g                          Vláknina                          14 g                                      0,7 g                                 Sůl                                  0,04 g                                    0,01 g                          Železo                            57,1 mg                                  2,9 mg (20,4 %)*    Riboflavin (Vitamin B2)   5,88 mg                                 0,29 mg (21,00 %)* Kyselina listová               2 000 µg 100 µg                     (50,0 %)*                       *% RHP – Referenční hodnota příjmu                                                             **DDD – Doporučená denní dávka

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.