• Balení
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g 1
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g analýza
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 2 x 100 g
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g 1
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 100 g analýza
MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 2 x 100 g

MycoMedica Chaga (Čaga) prášek 2 x 100 g

Chaga (Čaga) prášek 2 x 100 g, MycoMedica

Chaga (čaga, rezavec šikmý) je po staletí součástí tradiční ruské a čínské medicíny, které věří v její schopnost oživovat a uklidňovat tělo i ducha.

Tento balíček obsahuje

832
660,00 Kč

Namísto 720,00 Kč

S DPH

Popis

Chaga (Čaga) prášek 2 x 100 g, MycoMedica

Chaga (čaga, rezavec šikmý) je po staletí součástí tradiční ruské a čínské medicíny, které věří v její schopnost oživovat a uklidňovat tělo i ducha.

Zvolte chagu v prášku s optimálnějším poměrem účinných látek. Zde vám Chagu nabízíme ve formě houbového prášku (powder/biomasa), kdy se usušená plodnice houby rozemele na velmi jemný prášek speciální metodou shellbroken, při které dojde k narušení chitinového obalu buňky a uvolnění účinných látek. Oproti extraktu má tato forma jemnější působení.

Z důvodu nařízení EU nesmíme nesmíme na těchto stránkách informovat o účincích Chagy. Hledejte, prosím,  ve veřejně dostupných zdrojích.

Veškerou houbovou surovinu si nechává firma MycoMedica testovat v německé nezávislé laboratoři Agrolab na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Je testována také PAHs a radioaktivitu. Testuje se každá šarže. Takto obsáhlé testy žádný jiný výrobce v Čechách nenabízí (pokud říká, že ano, vyžádejte si je). A u hub jsou takovéto testy velmi důležité.

Chaga (rezavec šikmý, Inonotus obliquus) roste hlavně na břízách východní Evropy, ruské Sibiře a severních oblastí Číny. Obyvatelé Sibiře z ní vaří odvary k léčbě nádorů a nazývají ji „Dar od boha“.

Složení: BIO prášek z plodnice Inonotus obliquus (biomasa/powder)

Hmotnost balení: 2 x 100g

Pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů

Doplněk stravy

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

 

O Chaze

Chaga (rezavec šikmý, Inonotus obliquus, Kabanoanatake) je dřevokazná chorošovitá houba, která roste hlavně na břízách. Vytváří nejprve víceleté až 35centimetrové plodnice až později, když strom odumírá a podhoubí se dostalo hluboko pod kůru, se tvoří dokonalé plodnice. Pochází z oblasti Ruska a Sibiře, běžně se s ní setkáváme i na severu Polska aj. Chaga je součástí tradiční ruské medicíny již několik století. Nejvíce ji využívá lid Khanty, pro který je velmi cenná a ceněná.

Chaga je bohatá na velké množství bioaktivních látek, krom vitamínů a minerálů obsahuje i melanin, díky němuž je tmavý, triterpenové sloučeniny betulin a kyselinu betulinovou, které získává ze svého hostitele břízy, obliquol, dále pak v něm můžeme najít velmi důležité polysacharidy – beta glukany, flavonoidy, steroly či pteridin.

Jako surovinu používá MycoMedica Chagu, která roste divoce na břízách v oblastech severní Číny (provincie Hei Long Jiang) a východní Sibiře, kde je příroda člověkem prakticky nedotčená.

Kvalita našich produktů a spokojenost zákazníků má pro nás nejvyšší prioritu. Veškeré produkty firmy MycoMedica jsou pravidelně testovány na těžké kovy, pesticidy a jiné látky zatěžující lidský organismus. Tento produkt splňuje navíc kritéria pro BIO.

Dávkování:

  • 1 - 3 g denně s minimálním půlhodinovým odstupem od jídla, rozmíchat v cca 1dcl vody a vypít (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku)
  • doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat
  • užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle)
  • při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek, například ve formě extraktu brazilské třešně Aceroly.

Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje, kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.