Káva Columbia Supremo  250g - 100% ARABICA - zrnková
Káva Columbia Supremo  250g - 100% ARABICA - zrnková

Salvia Paradise Káva Columbia Supremo 1000 g

Káva Columbia Supremo 1 kg - 100% ARABICA - zrnková

Columbia Supremo je káva latinskoamerického původu. Tato káva ukrývá jemný podtext karamelu, který pomalu doznívá ještě několik okamžiků po vypití šálku. Typicky zajímavá struktura chuti po vlašských ořeších a smetaně jen podtrhuje plné tělo kávy.


1215
589,00 Kč
S DPH

Popis

Káva Columbia Supremo 1000g - 100% ARABICA - zrnková

Columbia Supremo je káva latinskoamerického původu. Tato káva ukrývá jemný podtext karamelu, který pomalu doznívá ještě několik okamžiků po vypití šálku. Typicky zajímavá struktura chuti po vlašských ořeších a smetaně jen podtrhuje plné tělo kávy. Salvia Paradise® vám přináší tuto kávu středně upraženou, vhodnou pro přípravu espressa.

Káva Columbia Supremo se řadí mezi kávy gurmánské. Kolumbie je díky svým podmínkám pro pěstování kávy řazena mezi největší producenty kávy.

Udělejte si čas na čerstvou kávu a poznejte s námi všechny chutě světa.

Káva odrůdy arabica je oproti robustě o poznání náročnější na pěstování, podnebí i péči. Vyznačuje se lepším aroma a chutí. Zajímavostí je, že oproti robustě obsahuje arabica menší množství kofeinu.

Pro zachování maximální jakosti je naše káva balena ve vzduchotěsném obalu s aromaventilem.

Pro kvalitu kávy je nejpodstatnější čerstvost – tedy doba, která uběhla od pražení ke konzumaci. Dobu pražení najdete na obalu.

Balení: 1000 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.