• Balení
Colostrum Essens 60 cps,
Essens Colostrum set 3 x 60 kapslí
Essens Colostrum + vitamín D
Essens Colostrum + Kurkumin
Colostrum Essens 60 cps,
Essens Colostrum set 3 x 60 kapslí
Essens Colostrum + vitamín D
Essens Colostrum + Kurkumin

Essens Colostrum set 3 x 60 kapslí

Essens Colostrum SET 3 x 60 kapslí 

Set obsahuje:

Tento balíček obsahuje

336
2 190,00 Kč

Namísto 2 425,00 Kč

S DPH

Popis

Essens Colostrum SET 3 x 60 kapslí 

Set obsahuje:

Colostrum, 60 kapslí – Doplněk stravy vyvinutý a vyráběný pod farmaceutickým dohledem. Má vysoký obsah aktivní látky colostrum lgG40 ve výši 400 mg v jedné kapsli. Colostrum je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu savců. Je cenné vysokým obsahem vitaminů, minerálů, stopových prvků, bílkovin, růstových faktorů, inhibitorů proteáz a imunoglobulinů, zejména imunoglobulinu IgG, který hraje zásadní roli v imunitním systému. Colostrum dále obsahuje protilátky účinné proti bakteriím, virům a plísním. Jeho součástí je i lactoferrin, multifunkční protein redukující záněty v těle. Růstové faktory pozitivně ovlivňují hojení ran, vytváření svalové hmoty, zlepšují nervový systém a zvyšují celkovou vitalitu organismu.

Colostrum + Vitamin D, 60 kapslí – Doplněk stravy vyvinutý a vyráběný pod farmaceutickým dohledem. Má v sobě aktivní látky Colostrum, Provitamin D3 a vysoký obsah colostra lgG40 ve výši 400mg v jedné kapsli. Využívá všech benefitů doplňku stravy Essens Colostrum, avšak v kombinaci s Vitaminem D navíc působí proti odvápnění organismu a řídnutí kostí, napomáhá posílení pevnosti kostí a zubů, přispívá ke snížení vysokého krevního tlaku.

Colostrum + Kurkumin, 60 kapslí – Doplněk stravy vyvinutý a vyráběný pod farmaceutickým dohledem. Má v sobě aktivní látky Colostrum, Extrakt z rostliny kurkumovník dlouhý a extrakt z plodů pepřovníku černého. Kurkumin je extrakt rostliny kurkumovník dlouhý a má velmi silné antioxidační a protizánětlivé účinky. Piperin je extrakt z plodů pepřovníku černého a způsobuje lepší absorpci účinné látky do organismu, kurkumin má díky piperinu až 20x vyšší účinnost.


Vyráběno pod farmaceutickým dohledem.

Hmotnost obsahu:
3 x 29 g ± 5 % (3 x 60 kapslí)

ESSENS vám přináší colostrum od jediného certifikovaného českého výrobce, vyrobené na čistě přírodní bázi, z těch nejkvalitnějších českých surovin a pod farmaceutickým dohledem. Colostrum ESSENS má obsah imunoglobulinů IgG nejméně 40% z celkového množství bílkovin. Množství colostra v jedné kapsli je 400mg.

Upozorňujeme, že informace zveřejněné na těchto webových stránkách jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu a užívání potravinových doplňků se poraďte s lékařem.

Doplněk stravy

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

 

Co je Colostrum?

Colostrum je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu savců. Všechny látky obsažené v colostru pomáhají mláďatům přežít v novém prostředí, protože jim zajišťují přirozenou pasivní imunitu, tedy příjem hotových protilátek chránících v prvních týdnech života před infekcemi.

Colostrum je cenné vysokým obsahem vitaminů, minerálů, stopových prvků, bílkovin, růstových faktorů, inhibitorů proteáz a imunoglobulinů, zejména imunoglobulinu IgG, který hraje zásadní roli v imunitním systému.

Jeho součástí je i lactoferrin, multifunkční protein redukující záněty v těle.

ESSENS Colostrum obsahuje bovinní (kravské) colostrum získané výhradně z prvního nádoje po porodu telete, což zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu ESSENS Colostrum ve srovnání s jinými konkurenčními produkty na trhu. Druhý nádoj totiž obsahuje o 47–53 % imunoglobulinů a ostatních cenných látek méně než první a s dalšími nádoji se obsah ještě dále snižuje.

ESSENS Colostrum je vyvinuté a vyráběné pod farmaceutickým dohledem v České republice, a to za plnění nejpřísnějších pravidel a norem EU. Účinné látky jsou získávány výhradně z přírodních zdrojů bez použití surovin připravených chemickou cestou. Na samotnou výrobu jsou využívány jen suroviny nejvyšších možných kvalit. Výrobek neobsahuje cukr ani lepek. Obsahuje laktózu, ale díky jejímu velmi nízkému množství je doplněk stravy ESSENS Colostrum velmi dobře snášen i u osob s její intolerancí.

 

Firma ESSENS nabízí také kvalitní pleťovou a tělovou kosmetiku s colostrem, která se stává velmi oblíbenou.

V naší nabídce naleznete kompletní nabídku kosmetiky s colostrem, aloe vera, bylinné nebo ajurvédské kosmetiky.


 

  

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.