Salvia paradise Triphala prášek Bio 100 g
Eko zemědělství
Salvia paradise Triphala prášek Bio 100 g
Eko zemědělství

Salvia paradise Triphala prášek Bio 100 g

Triphala prášek Bio 100 g

Triphala je ajurvédská směs tří plodů - Amalaki, Haritaki a Vibhitaki, Triphala, která má pozitivní vliv na trávení a vylučování. Má antioxidační vlastnosti.

1358
166,00 Kč
S DPH

Popis

Triphala prášek Bio 100 g

Triphala BIO je směs tří plodů a to: Amalaki, Haritaki a Vibhitaki. Triphala je tradiční kombinace plodů tří rostlin staré indické medicíny – ajurvédy. Vyvážená směs těchto plodů je známá jako prostředek mající pozitivní vliv na trávení a vylučování. Má antioxidační vlastnosti a její široké působení má vliv na kardiovaskulární zdraví, hladinu cholesterolu a cukru v krvi, zdravá játra, respirační zdraví a reprodukční funkce. Podporuje imunitní systém organismu a přispěje ke zdravé pleti.


Amalaki – Indický angrešt – Emblica officinalis 
Haritiki – Vrcholák tříslovinný – Terminalia chebula 
Vibhitaki – Vrcholák myrobalánový – Terminalia bellirica


Vibhitaki – lat, Terminalia bellirica 
Vibhitaki přispívá k udržení normálního trávicího zdraví, podporuje vylučování, udržuje střevní mobilitu. Má vliv na vizáž vlasů, působí jako antioxidant, podporuje imunitní systém. Vibhitaki udržuje normální zdraví jater, kardiovaskulární funkce a podporuje respirační zdraví. Je nápomocné pro kontrolu hladiny cukru a cholesterolu v krvi.


Haritaki – lat, Terminalia chebula 
Haritaki má blahodárný vliv na vylučovací a trávicí funkce, podporuje nervový systém, smysly, mysl a pomáhá zvládat stres. Podporuje přirozené zdraví jater a pleti. Haritaki přispívá k udržení normálního zdraví dýchacích cest, podporuje reprodukční funkce. Působí jako antioxidant, má vliv na kardiovaskulární zdraví a hladinu cholesterolu, podporuje přirozenou obranyschopnost organismu – imunitní systém. Má vliv na močový systém a metabolismus glukózy.


Amalaki – lat, Emblica officinalis 
Amalaki podporuje trávicí funkce. 

Tradiční užití: Dvě čajové lžičky po jídle s mlékem nebo vodou, nejlépe před spaním.


TIP na přípravu: Požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2x více vody, nežli je obsah prášku, a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně rozředíme tekutinou. Tímto způsobem nevznikají hrudky.

Doporučuje se užívat alespoň měsíc. Ve vyšších dávkách působí projímavě.


Doporučujeme začít kůru:

  • 1 týden 1 lžička
  • 2 - 3 týden 2 - 3 lžičky
  • 4 týden 1-2 lžičky

 

Pro tuto kůru je nezbytné 2 x 100g balení


Složení: Amalaki BIO (Emblica officinalis) 33,3%, Haritaki BIO (Terminalia chebula) 33,3%, Vibhitaki BIO (Terminalia bellirica) 33,3%


Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Hmotnost: 100 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.