NONI prášek - mletý plod  100g, Salvia Paradise
NONI prášek - mletý plod  100g, Salvia Paradise

Salvia Paradise Noni prášek mletý plod 100 g

Noni prášek mletý plod 100 g

Noni podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Patří mezi ergogenické látky – látky mající vliv na efektivní přenos a maximální využití energie při fyzických či psychických výkonech.

1300
243,00 Kč
S DPH

Popis

Noni je tropický keř dorůstající výšky až 9 m. Fytoterapeuticky využitelnou částí je plod. Nabízíme vám noni sbírané před dosažením jeho úplné zralosti. Poté bylo vysušeno a rozemleto na jemný prášek pro snadné použití a vstřebání.

Noni podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Patří mezi ergogenické látky – látky mající vliv na efektivní přenos a maximální využití energie při fyzických či psychických výkonech.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Složení: 100% Morinda citrifolia

Doporučené dávkování a způsob přípravy: Jednu čajovou lžičku prášku rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 2× denně. Doporučenná denní dávka je 2,4 g/den.

TIP na přípravu: Požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2× více vody nežli obsahu prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky. Prášek dokonale rozmícháte i s pomocí shakeru, který naleznete v kategorii Čajové příslušenství.

Tabulka nutričních hodnot: Ve 100 g

Energetická hodnota 1 620 kJ/381 kcal

Bílkoviny 9,0 g

Sacharidy 82 g

- z toho cukry 8,3 g

Tuky 2,8 g

- z toho nasycené mastné kyseliny  0,1 g

Vláknina 11,8 g

Sůl 0,08 g

 

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí.

Doplněk stravy

Hmotnost netto: 100 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (2)

2 Recenze

What about news?
To presume from present dispatch, follow these tips:

Look in behalf of credible sources: http://nature-et-avenir.org/files/pages/?what-is-a-video-news-release.html. It's high-ranking to guard that the newscast roots you are reading is reliable and unbiased. Some examples of reliable sources categorize BBC, Reuters, and The Different York Times. Announce multiple sources to pick up a well-rounded understanding of a discriminating news event. This can help you listen to a more ended picture and escape bias. Be in the know of the perspective the article is coming from, as flush with reputable report sources can contain bias. Fact-check the gen with another fountain-head if a communication article seems too lurid or unbelievable. Many times pass sure you are reading a advised article, as news can change quickly.

By means of following these tips, you can befit a more au fait scandal reader and better know the everybody everywhere you.
By Michaelavaft on 02.09.2023

Kiar Blog
Kiar center is a website that provides a assortment of services kin to low-down technology and cybersecurity. The website https://andrehvid789.bravesites.com/ offers courses, training programs, and certifications in these areas, as vigorous as consulting services after businesses and organizations. Kiar Center also provides communication and resources allied to the latest trends and developments in the land of cybersecurity. Complete, Kiar Center is an a-one resource championing those looking to revive their scholarship and skills in the area of tidings technology and cybersecurity.
By Darylamowl on 17.08.2023
Product added to wishlist
Product added to compare.