Ženšen pětilistý HQ - Jiaogulan  50g, Salvia Paradise
Ženšen pětilistý HQ - Jiaogulan  50g, Salvia Paradise

Salvia Paradise Ženšen pětilistý HQ Jiaogulan Čína list 100 g

Ženšen pětilistý - Jiaogulan dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého

BYLINNÝ ČAJ Jiaogulan, ( lat, Gynostemma pentaphyllum ) se nazývá i jako „bylina nesmrtelnosti" nebo pětilistý ženšen.

1375
355,00 Kč
S DPH

Popis

Ženšen pětilistý - Jiaogulan s označením HQ - High Quality (nejvyšší kvalita) je tříděn a  zpracováván podobně jako nejkvalitnější čaje. Na jeho kvalitu jsou kladeny nejvyšší nároky.

BYLINNÝ ČAJ Jiaogulan, ( lat, Gynostemma pentaphyllum ) se nazývá i jako „bylina nesmrtelnosti" nebo pětilistý ženšen. Jiaogulan je považován za jednu z nejmocnějších bylin světa. Řadí se do kategorie čistící náš organismus a tzv. antioxidantů.

Z Jiaogulanu se připravuje velice chutný čaj, který dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého. Jiaogulan je velmi šetrný k organismu s obrovským potenciálem a sílou přírodního produktu.


Jiaogulan patří do skupiny antioxidantů a adaptogenů. Přispívá k udržení normální hladiny cukru a cholesterolu v krvi.  Jiaogulan je nápomocný při překyselení žaludku– udržuje rovnováhu pH. Blahodárně působí na kardiovaskulární systém, podporuje krevní oběh, přispívá k normální funkci cév a napomáhá udržet normální hodnoty tlaku a zdraví jater.


Jiaogulan podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.


Tradiční užití: 1g (cca vrchovatá čajová lžička) se zalije 250 ml právě vroucí vody a luhuje 3-5 minut dle chuti. Vhodné k celodennímu pití a to až do 4g Jiaogulanu. Hotový nálev je čirý, vynikající nevtíravé chuti a vůně. Lze podávat i chlazený s ledem.Výborně osvěžuje teplý i studený.

Balení: 100g

Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.