Káva Ethiopea 250g - 100% ARABICA - zrnková etiopská káva
Káva Ethiopea 250g - 100% ARABICA - zrnková etiopská káva

Salvia Paradise Káva Ethiopia Sidamo 250 g

Káva Ethiopia 250g - 100% ARABICA - zrnková etiopská káva


Ethiopia Sidamo je druh kávy, který řadíme mezi nejlepší kávová zrna na celém světě. Má plnou, avšak lehkou oříškovou chuť, lze zachytit tóny čokolády nebo vína. Celkový dojem doplňuje květinové aroma.

1225
179,00 Kč
S DPH

Popis

Káva Ethiopia 250g - 100% ARABICA - zrnková etiopská káva

Ethiopia Sidamo je druh kávy, který řadíme mezi nejlepší kávová zrna na celém světě. Má plnou, avšak lehkou oříškovou chuť, lze zachytit tóny čokolády nebo vína. Celkový dojem doplňuje květinové aroma. Pro své vlastnosti a kvalitu se Sidamo často přidává do levnějších káv pro vylepšování chuti. Salvia Paradise® přináší však tuto kávu výhradně v její původní čisté podobě.

Ethiopia Sidamo dělá z obyčejného šálku kávy neobyčejný zážitek. Udělejte si čas na čerstvou kávu a poznejte s námi všechny chutě světa.

Káva odrůdy arabica je oproti robustě o poznání náročnější na pěstování, podnebí i péči. Vyznačuje se lepším aroma a chutí. Zajímavostí je, že oproti robustě obsahuje arabica menší množství kofeinu.

Pro zachování maximální jakosti je naše káva balena ve vzduchotěsném, opakovaně uzavíratelném obalu s aromaventilem. Pro kvalitu kávy je nejpodstatnější čerstvost – tedy doba, která uběhla od pražení ke konzumaci. Dobu pražení najdete na obalu.

Balení: 250 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.