Kondicionér pro všechny typy vlasů ALOE VERA  200ml, ESSENS
Kondicionér pro všechny typy vlasů ALOE VERA  200ml, ESSENS

Kondicionér pro všechny typy vlasů ALOE VERA 200ml, ESSENS

Aloe Vera Kondicionér pro všechny typy vlasů 200 ml 

Kondicionér obsahuje směs velmi efektivních kondicionačních látek, které usnadňují rozčesávání jak vlhkých, tak suchých vlasů.  Kondicionér obsahuje látky omezující tepelné poškození vlasů při sušení. Po vysušení působí vlasy bohatě a leskle.

598
199,00 Kč
S DPH

Popis

Aloe Vera Kondicionér pro všechny typy vlasů

Objem: 200 ml

Kondicionér pro všechny typy vlasů obsahuje směs přírodních látek a přírodně identických složek, izolovaných z oliv a řepky. Kondicionér obsahuje směs velmi efektivních kondicionačních látek, které usnadňují rozčesávání jak vlhkých, tak suchých vlasů. Vytvářejí zvláštní lubrikační mikrofilm, který je rozprostřen v rovnoměrné vrstvě mezi jednotlivými vlasy. Následný proces sušení vždy znamená pro vlasy tepelnou zátěž, proto kondicionér obsahuje látky omezující tepelné poškození vlasů při sušení. Po vysušení působí vlasy bohatě a leskle.

Všechny použité složky jsou biodegradabilní, tedy biologicky rozložitelné a tím netoxické pro naše životní prostředí.

Jednou z klíčových patentovaných látek je Olivem® VS Feel, který uvnitř emulze formuje strukturu tekutých krystalů, vytvářející hydrolipidický (ochranný) film na povrchu vlasu i kůže, kde síťová struktura extraktu navíc stabilizuje nízký elektrický náboj. Výsledným benefitem je neuvěřitelně příjemný pocit na dotyk, a to i po velmi dlouhou dobu.

VARISOFT®EQ 100 je prémiová patentovaná látka vyvinutá předním německým výrobcem zabývajícím se nejmodernějšími technologiemi v oblasti kosmetiky. Vyznačuje se výjimečným výkonem a vynikajícími vlastnostmi, usnadňujícími rozčesávání jak vlhkých, tak suchých vlasů, zabraňuje tepelnému poškození vlasů při vysoušení. Ty jsou ve výsledné fázi vláčné, hedvábné, bohaté a lesklé.

Obsažené Aloe Vera Barbadensis zajišťuje zdravý růst vlasů, výrazně zlepšuje jejich kvalitu, dodává objem, hebkost a nádherný lesk. Proniká hluboko do struktury, kde dokonale hydratuje a regeneruje poškozené vlasy i přesušené konečky.

Použití: Naneste na vlhké vlasy, nechte krátce působit a poté důkladně opláchněte.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): Aqua; Cetearyl Alcohol; Silicone Quaternium-22, Polyglyceryl-3 Caprate, Dipropylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine; Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate; Behentrimonium Chloride; Bis (Isostearoyl / oleoyl isopropyl) Dimonium methosulfate; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Ceteareth-25; Glycerin; Parfum.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.