• Balení
CareMedica Sada pro suchou a citlivou pleť - DENNÍ + NOČNÍ KRÉM
CareMedica Sada pro suchou a citlivou pleť - DENNÍ + NOČNÍ KRÉM

CareMedica Sada pro suchou a citlivou pleť - DENNÍ + NOČNÍ KRÉM

CareMedica Sada pro suchou a citlivou pleť - denní + noční krém

CareMedica - certifikovaná přírodní kosmetika

Veškeré složky kosmetiky CareMedica splňují požadavky standardů ochranné známky CPK.

Tento balíček obsahuje

33151
780,00 Kč

Namísto 938,00 Kč

S DPH

Popis

CareMedica Denní + noční krém pro suchou a citlivou pleť

Sada obsahuje:

  • Denní krém pro suchou a citlivou pleť 50 ml
  • Noční krém pro suchou a citlivou pleť 50ml

CareMedica - certifikovaná přírodní kosmetika

Síla hub reishi a shiitake pleť zklidňuje, zjemňuje a hydratuje. Díky vlastnostem obsaženého mandlového a makadamiového oleje je pokožka chráněná před vysoušením.

Veškeré složky kosmetiky CareMedica splňují požadavky standardů ochranné známky CPK.

Výrobce: MyTao s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

 

O značce CareMedica

Kosmetiku CareMedica vyrábí firma, která vyrábí také doplňky stravy tradiční čínské medicíny složené z medicinálních hub a čínských bylinek pod značkou MycoMedica a YaoMedica. Více než 10 let zkušeností s tradiční čínskou medicínou a vitálními houbami  dovedlo tuto firmu až k závěru: co pomáhá uvnitř, může pomáhat i navenek. Své poznatky se rozhodla využít k vytvoření takové kosmetiky, která snoubí jednoduchost, čistotu složení a kvalitu s účinky extraktů z vitálních hub a bylinek tradiční čínské medicíny. Její filozofie je jednoduchá, stejně jako vize účinné přírodní kosmetiky CareMedica: ,,Chováme se hezky nejen k sobě navzájem, ale také k přírodě. Proto při výrobě kosmetických přípravků využíváme jen takové suroviny, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Tak vznikla česká přírodní kosmetika CareMedica. Z nejkvalitnějších bylin, vitálních hub a přírodních ingrediencí. Z víry v to, co děláme, z lásky k tomu, čemu věříme. V přírodu."

Značka CareMedica se pyšní certifikátem CPK

Značka CareMedica se pyšní certifikátem CPK CPK je český certifikát přírodní kosmetiky a označuje produkty, které obsahují pouze ty nejkvalitnější rostlinné suroviny získané šetrným způsobem s ohledem na životní prostředí. Výrobky neobsahují parafín, vazelínu, silikon, ropné deriváty, geneticky modifikované suroviny, chemické UV filtry, syntetická barviva, zdraví škodlivé látky a látky živočišného původu, jejichž získání zahrnuje porážku zvířete. Podmínkou certifikace je podíl přírodních surovin minimálně 85 %.

Značka CareMedica vychází z bylinné tradice

Receptury jednotlivých produktů vycházejí z tradice čínské medicíny, která lidem pomáhá už více jak 4 000 let. Kombinují sílu vitálních hub a asijských bylin s dalšími aktivními složkami přírodního původu.

Značka CareMedica obsahuje 99,32 % složek přírodního původu

V jednoduchosti je krása. A to doslova. Každý z produktů obsahuje jen několik účinných látek, které svou silou a svými jedinečnými účinky efektivně podporují přirozenou krásu.

Značka CareMedica je ohleduplná k přírodě

Produkty ani jednotlivé ingredience nejsou testovány na zvířatech. Z lásky k planetě a z úcty k přírodě používáme výhradně suroviny šetrné k životnímu prostředí.

Značka CareMedica je dermatologicky testována

Značka CareMedica se vyznačuje unikátními recepty

Při tvorbě každého receptu kombinujeme jak znalosti moderní dermatologie, tak moudrost východní medicíny.

Proč kosmetika CareMedica

MycoMedica je ryze česká rodinná firma, založená v roce 2010. Zakladatelé si dali za cíl vyrábět kvalitní a poctivé produkty, které budou lidem opravdu pomáhat. A to se jim daří. Ročně si jejich produkty koupí více než čtvrt miliónu zákazníků z celého světa, což je velice těší. Pečlivost, kvalita produktů a poctivý přístup se vyplatil.

Čínská medicína však nejsou jen vitální houby, ale hlavně léčivé byliny nebo-li Yao. A o nich je druhá značka firmy MycoMedica - YaoMedica - řada 102 bylinných tinktur, které vycházejí z tradičních receptur známých a používaných po tisíce let. Zatímco vitální houby ladí a harmonizují lidský organismus jemně a dlouhodobě, bylinné tinktury YaoMedica jsou určeny na akutní a přesně cílené obtíže a užívají se pouze do vymizení problému. Vše, co firmu MycoMedica vitální houby a bylinky doteď naučily, se rozhodli její členové přenést i do světa kosmetiky. Řekli si, že co pomáhá zevnitř, bude pomáhat i navenek. Vyšli ze základní myšlenky tradiční čínské medicíny (obecně z východní filozofie), z hledání a udržování křehké rovnováhy mezi dvěma základními přírodními silami Yinem a Yangem. Síla Yin a síla Yang jsou dvě spojené části jednoho celku, dvě navzájem opačné a doplňující se síly, které se nacházejí ve všem kolem nás. Jsou v neustálém pohybu. Jedna síla přebírá moc nad druhou a zase naopak. Nekonečný cyklus. Střídání dne a noci. Střídání ročních období. A vlastně i lidský život je jen jeden velký yinyangový cyklus. Chceme-li být zdraví a vitální, měli bychom žít v harmonii a udržovat tuto křehkou rovnováhu Yin a Yangu. Každý extrém či jednostranné chování tuto rovnováhu narušuje. A to se projevuje nejen v kondici vnitřních orgánů a fyziologických procesů našeho těla, ale i ve stavu a kvalitě pokožky a vlasů. Kosmetika CareMedica je koncipována tak, aby tuto rovnováhu pomáhala udržovat. Tato přírodní kosmetika vás potěší svojí jednoduchostí, čistotou a kvalitou složení.

Používány jsou nejkvalitnější výtažky z bylin, extrakty z vitálních hub a aktivní přírodní ingredience.

Hlavními účinnými složkami jsou:

Reishi nebo též „houba dlouhověkosti“.

  • Z pohledu čínské medicíny podporuje naši obrannou energii a vitalitu.
  • V kosmetice podporuje výživu a hydrataci pokožky, růst a regeneraci vlasů.
  • Má výrazné anti-aging účinky.

Maitake

  • houba, která je známá svými pozitivními účinky na metabolismus člověka. Podporuje i metabolismus kožních buněk, čímž zlepšuje stav pleti a eliminuje vznik možných zánětů v pokožce.

Shiitake

  • houba známá svými schopnostmi obnovovat obrannou energii Wei Qi, čímž přeneseně podporuje i zdravý stav pokožky, zklidňuje její podráždění a regeneruje vlasové kořínky.

Cordyceps

  • houba, která je ze všech vitálních hub největším „dobíječem“ energie. Z pohledu čínské medicíny posiluje ledviny a plíce.
  • V kosmetice se užívá pro své schopnosti udržovat pleť hebkou, rozjasňovat ji a bránit vzniku vrásek.
  • Má anti-aging účinky.

Rdesno mnohokvěté

  • bylina, která podle čínské medicíny vyživuje krev a esenci ledvin a jater, a tím podporuje zdravý růst a kvalitu vlasů.

Kozinec blanitý

  • bylina, která podle čínské medicíny výrazně stimuluje celkovou energii, působí proti volným radikálům a chrání pokožku.

Ženšen pravý

  • je považován za nejsilnější adaptogen (rostlinný produkt zvyšující schopnost organismu lépe se adaptovat na měnící se vnější podmínky).
  • Zvyšuje odolnost organismu v náročném období, podporuje imunitní systém, snižuje únavu a dodává energii.
  • V kosmetice pomáhá vlasům dodávat hydrataci a lesk.

Bezplatné poradenství

Ke všem svým produktům nabízí MycoMedica bezplatné poradenství odborníků na čínskou medicínu a využití vitálních hub v terapii. Dotaz můžete poslat na náš e-mail obchod@chutzdravi.cz a my jej do poradny firmy MycoMedica přepošleme.

Doprava zdarma

Při objednávce nad 2 100 Kč vám nebudeme účtovat dopravu. 

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.