Salvia Paradise Schizandra čínská - Klanopraška 120 cps.
Salvia Paradise Schizandra čínská - Klanopraška 120 cps.

Salvia Paradise Schizandra bylinné 120 cps.

Schizandra čínská - Klanopraška 120ks

Snadné užití ve formě kapslí

Schizandra čínská je bylina prvního řádu tradiční čínské medicíny. Schizandra je využívána jako tonikum pro podporu duševní pohody. Podporuje také čištění jater a udržuje je zdravá.

1335
409,00 Kč
S DPH

Popis

Schizandra čínská - Klanopraška 120ks

Snadné užití ve formě kapslí

Schizandra čínská je bylina prvního řádu tradiční čínské medicíny. Patří mezi nejcennější adaptogeny a antioxidanty. Schizandra má velice silný adaptogení účinek a již po několika dávkách je patrné postupné odbourávání nepřirozené stresové reakce organismu (viz. účinky adaptogenů). Schizandra je využívána jako tonikum pro podporu duševní pohody. Její pravidelné užívání navozuje psychickou pohodu. Zde je ovšem nutné dávkování snížit a rozdělit do několika dávek.

Skvělé výsledky při užívání těchto bobulí byly zaznamenány na funkci jater. Podporuje jejich čištění a udržuje játra zdravá. Výrazně normalizuje jaterní funkce.

Schizandra má také vliv na respirační zdraví.

Složení: 100% Schisandra chinensis fructus,300 mg/tobolka

Obal kapsle: HPMC (hypromelosa).

Kapsle jsou rostlinného původu vhodné i pro vegetariány či vegany

Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte na bezpečné místo mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v temnu a suchu.

Doporučené dávkování: 1 tobolku 2x denně 20 min před jídlem

Balení: 120 tobolek

Dle MZCR je doporučená denní dávka klanoprašky čínské maximálně 600mg, avšak tradiční medicína doporučuje až několikanásobné množství.

Doplněk stravy

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.