Salvia Paradise Mořská řasa Kombu 100 g
Salvia Paradise Mořská řasa Kombu 100 g

Salvia Paradise Mořská řasa Kombu 100 g

Mořská řasa Kombu 100 g, Salvia Paradise

Mořská řasa Kombu je běžně využívána jako jakákoliv jiná běžná zelenina. Avšak oproti běžné zelenině obsahuje mnohonásobně větší množství látek. Mořská řasa kombu podporuje přirozenou obranyschopnost organismu – imunitní systém a je prostěšná pro zdraví trávicího ústrojí. Napomáhá čištění organismu.

1299
158,00 Kč
S DPH

Popis

Mořská řasa Kombu 100 g, Salvia Paradise

Mořská řasa kombu (lat. Laminaria japonica) je tradiční součást japonské kuchyně. Má nezaměnitelnou mořskou chuť a vůni.

Mořská řasa Kombu je běžně využívána jako jakákoliv jiná běžná zelenina. Avšak oproti běžné zelenině obsahuje mnohonásobně větší množství látek. Mořská řasa kombu podporuje přirozenou obranyschopnost organismu – imunitní systém. Další kladnou vlastností je prospěšnost kombu řasy na trávicí zdraví. Napomáhá čištění organismu.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích v literatuře nebo na internetu. 

Mořská řasa Kombu by měla být v malém množství zastoupena v jídelníčku.

Použití: Mořskou řasu Kombu musíme z důvodu lepší využitelnosti látek povařit do změknutí. Přidáváme do polévek, luštěnin či salátů

Surovina pro individuální použití

Hmotnost: 100 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.