Essens Flow’EN gel 100 ml
Essens Flow’EN gel 100 ml

Essens Flow’EN gel 100 ml

Flow’EN gel 100 ml

Kosmetický přípravek ve formě masážního gelu. Obsahuje unikátní kombinaci přírodních složek betaescin, betaglucan a panthenol s příznivým působením na kvalitu žilního a lymfatického systému.

361
449,00 Kč
S DPH

Popis

Flow’EN gel

Objem: 100 ml

Kosmetický přípravek ve formě masážního gelu vyvinutý a vyráběný pod farmaceutickým dohledem.

Obsahuje unikátní kombinaci přírodních složek betaescin, betaglucan a panthenol s příznivým působením na kvalitu žilního a lymfatického systému. Hlavní složkou gelu je lyofilizovaný extrakt ze semen kaštanu koňského, standardizovaný na betaescin. Tato technologická úprava zajišťuje velmi vysokou biologickou dostupnost.

  • Betaescin (ß-aescin) je přírodní saponin získávaný ze semene kaštanu koňského a má celou řadu prokázaných farmakologických účinků. Podporuje lepší cirkulaci krve v žilách a cévních vlásečnicích. Má venotonické (zvyšující tonus žil) a vazoprotektivní (ochrana cév) účinky.
  • Betaglucan (ß-glukan) je přírodní polysacharid, který podporuje obranné reakce organismu, je známý jako aktivátor důležitých kožních buněk.
  • Panthenol je tělu vlastní forma vitaminu B5, má zklidňující účinky, podporuje produkci kolagenových a elastinových vláken.Působí protizánětlivě a posiluje přirozené reparační procesy při drobných poškozeních, podráždění kůže a při lehkých popáleninách. Mírná alkalická reakce panthenolu zvyšuje biologickou dostupnost účinných složek kaštanového extraktu.

Kdy je vhodné aplikovat ESSENS Flow’EN Gel?

  • ke snížení pocitu těžkých, unavených a namožených nohou
  • ke snížení otoků nohou způsobených dlouhodobým sezením či stáním
  • ke snížení výskytu nočních křečí nohou
  • k urychlení vstřebávání pohmožděnin, podlitin, modřin a otoků
  • při výskytu křečových žil
  • při problémech s hemoroidy

Použité suroviny jsou nejvyšší možné a garantované kvality a jsou získávány výhradně z přírodních zdrojů. Gel neobsahuje stabilizátory ani barviva a je vegan.

Použití: až 3x denně rozetřít a vmasírovat do kůže dolních končetin, aplikaci je vhodné spojit s masáží. Kosmetický přípravek lze aplikovat na končetiny i v průběhu těhotenství a kojení.

Výrobce: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): Aqua, Polyglycerin-3, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hydroxymethylglycinate.

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.