Salvia Paradise Honeybush červený 100 g
Salvia Paradise Honeybush červený 100 g 1
Salvia Paradise Honeybush červený 100 g
Salvia Paradise Honeybush červený 100 g 1

Salvia Paradise Honeybush červený BIO 100 g

Honeybush červený 100g

Honeybush je chutí i vůní velmi podobný známému rooibosu. Čaj Honeybush je jemný se silným aroma květin a medu. Honeybush má okouzlující chuť a neobsahuje kofein, proto je vhodný i pro nejmenší děti a to k dlouhodobému popíjení .

1174
144,00 Kč
S DPH

Popis

Honeybush červený

Honeybush je chutí i vůní velmi podobný známému rooibosu. Je méně známý díky tomu, že rooibos se lépe pěstuje a kultivuje, zatímco honeybush je dodnes sklízen z planých rostlin. Honeybush je sklízen v době květu, kdy se v okolí rostliny line výrazná vůně medu. Tuto výraznou vůni a posléze i chuť si honeybush zachovává i po usušení. Honeybush se po sklizení naseká na malé kousky, následnou fermentací a sušením na slunci pak dostane typickou červenohnědou barvu. Při tomto procesu získává příjemné medové aroma.Pokud máte zkušenost s čajem rooibos pak zjistíte, že honeybush je lahodnější, právě díky oné výraznější medovitosti rostliny.

Nálev je jemný se silným aroma květin a medu. Honeybush má okouzlující chuť a neobsahuje kofein, proto je vhodný i pro nejmenší děti a to k dlouhodobému popíjení .

Tradiční použití: Lžíci honeybushe na 250ml vroucí vody a nechat 5 - 10 min louhovat. Můžeme dosladit medem.

Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Hmotnost: 100g 

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.