Health & Colostrum cucavé tablety Respi 40 s colostrem a mikrobiálními lyzáty - 60 ks
Health & Colostrum cucavé tablety Respi 40 s colostrem a mikrobiálními lyzáty - 60 ks

Health&colostrum Respi 40 400 mg + bakteriální lyzáty příchuť brusinka 60 cucavých tablet

Cucavé tablety Respi 40 s colostrem a mikrobiálními lyzáty - 60 ks

Tablety Respi 40 jsou přírodní potravinový doplněk s obsahem Colostra, mikrobiálních lyzátů a vitamínem C. Tato kombinace celkově podporuje zdraví.

461
379,00 Kč
S DPH

Popis

Tablety Respi 40 jsou přírodní potravinový doplněk s obsahem Colostra, mikrobiálních lyzátů a vitamínem C. Jedinečná kombinace zdraví prospěšných látek z Colostra a bakteriálních lyzátů celkově podporující zdraví.

Užíváním tablet Respi 40 dochází k uvolňování účinných látek, které pozitivně působí na horní a dolní dýchací cesty. Vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému. 

  • Maximální hodnoty účinných látek a imunoglobulinů IgG 40.
  • Obohaceno probiotickou kulturou Bacillus coagulans a prebiotickou kulturou Inulin.
  • Ochrana imunoglobulinů před předčasným štěpením v zažívacím traktu.
  • Dochuceno příchutí brusinka.
  • Doporučujeme pro děti.

Obsah balení: 60 tablet

Hmotnost: 66 g

Příchuť: brusinka

Složení: kravské colostrum, sorbitol (sladidlo), kyselina L-askorbová (vitamín C), inulin, xylitol (sladidlo), bakteriální lyzáty, kyselina citronová (kyselina), betanin (barvivo), bacillus coagulans, stearan hořečnatý (protispékavá látka), aroma brusinka.

Účinky colostra:

Colostrum neboli kravské mlezivo je první mateřské mléko, které je produkováno mléčnými žlázami každého savce. Colostrum je důležitým zdrojem imunoglobulinů, růstových faktorů, vitamínů, minerálů a proteinů. Mlezivo taktéž obsahuje biologicky aktivní molekuly nezbytné pro růst. Colostrum je čistě přírodní látka, která poskytuje vyjímečnou kombinaci životně důležitých přírodních složek.

Imunoglobuliny (IgG), známé jako protilátky, jsou využívány imunitním systémem, aby identifikovaly, bojovaly a neutralizovaly neznámé objekty.

Colostrum a růstové faktory:

Růstové faktory jsou nedílnou součástí tekutého kolostra. Růstové faktory ovlivňují proces spalování a přítomnost pomáhá při nabírání svalové tkáně a podporuje celkový růst svalové hmoty.

Mikrobiální lyzáty

Mikrobiální lyzáty navozují fyziologickou rovnováhu obranných funkcí v lidském organismu. Řada studií prokázala, že některé molekuly obsažené v buněčných stěnách mikroorganismů velmi efektivně působí na stimulaci specifické a obzvláště nespecifické imunity. Přípravky s obsahem mikrobiálních lyzátů jsou vhodným doplňkem pro posílení imunity zcela přirozenou cestou, která využívá základní vrozené obranné mechanizmy.

Doporučené dávkování: 1 - 3 tablety denně, nejlépe nalačno. Tabletu nechte pomalu rozpustit v ústech a nejméně 20 minut poté nejezte a nepijte. Doporučujeme užívat 14 dní a poté 14 dní vynechat.

Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladujte v chladu, suchu a temnu. Ukládejte mimo dosah dětí.

Doplněk stravy

Výrobce: Global Nutrition s.r.o., Vrbová 621, Ústí nad Orlicí, ČR

Upozorňujeme, že informace zveřejněné na těchto webových stránkách jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. 


Kromě široké nabídky Colostra v tekuté podobě i v kapslích naleznete v našem e-shopu také kvalitní kosmetiku s colostrem.

 

 



Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.