Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list  50g
Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list  50g

Salvia Paradise Ginko biloba list 1 kg

Ginko Biloba (Jinan dvoulaločný) list 1000g

Základním účinkem byliny Ginko biloba je rozšiřování kapilár v cévním řečišti a podpora průtokových vlastností krve. Následkem je dostatečné prokrvení mozku, což má vliv na všechny kognitivní funkce, jako jsou paměť, schopnost porozumět, vyjadřovat se, koncentrovat se a řešit problémy.

1163
429,00 Kč
S DPH

Popis

Ginko biloba - Ginkgo biloba - Jinan dvoulaločný 1000g

Jinan dvoulaločný, známý také pod názvem ginkgo biloba, je opadavý strom, jehož pozitivních účinků na lidský organismus využívali již ve starověké Číně. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin naší planety (na Zemi rostla již v době dinosaurů) s velmi vysokou odolností vůči nepříznivým okolním vlivům. V Číně je užívána jako lék již 5 tisíc let. O její váženosti svědčí i statut národního stromu Číny. Ve fytoterapii je užívanou částí list.

Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krve a funkci periferního oběhového systému. Přispívá k normální činnosti mozku, podporuje kognitivní funkce a duševní rovnováhu. Užívání je proto vhodné pro studenty nebo naopak pro vyšší věkovou skupinu či osoby s psychicky náročným zaměstnáním. Působí jako antioxidant.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

Ginkgo biloba (Jinan dvoulaločný)

  • Duševní rovnováha
  • Mikrocirkulace krevního systému
  • Kognitivní funkce
  • Antioxidant
  • Mozek
  • Paměť 

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Složení: 100% Ginkgo biloba

Doporučené dávkování a způsob přípravy: Dvě čajové lžičky sušených listů přelijeme 250 ml vroucí vody. Přiklopíme pokličkou a necháme louhovat na teplotu vhodnou k pití.

Užíváme 2× denně. Pro trvalé účinky musíme ginkgo užívat dlouhodobě a pravidelně.

Upozornění: Může snižovat srážlivost krve.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Hmotnost: 1000g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.