Earl Grey  50g - sypaný černý čaj
Salvia Paradise Earl Grey 50 g
Earl Grey  50g - sypaný černý čaj
Salvia Paradise Earl Grey 50 g

Salvia Paradise Earl Grey 50 g

Earl Grey 50g - sypaný černý čaj

Earl Grey je pravý černý čaj , který je ochucený přírodní bergamotovou silicí.

1156
88,00 Kč
S DPH

Popis

Earl Grey 50g - sypaný černý čaj

Earl Grey je pravý černý čaj , který je ochucený přírodní bergamotovou silicí. Má charakteristickou chuť i aroma. Jedná se o čaj s dlouholetou historií a je velice vhodný jako nápoj do horkých letních dnů, ale i k praskajícímu krbu v zimních měsících. Jedná se o čaj, který lze nabídnout mezi širokým kruhem přátel, jelikož většině z nich zachutná.

Chuť je kořeněná, lehce trávová, která je dokreslena lehkou pikantností po bergamotové silici. Nálev je hnědočervené barvy. Černé čaje mají obecně silnou chuť a výrazné aroma. Jedná se o čaje fermentované. Proces fermentace zbarvuje listy rostliny Camellia sinensis a probouzí v nich typickou chuť a vůni, zároveň prodlužuje jejich trvanlivost. Ve východní Asii se černému čaji také říká červený čaj.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava: Dvě až tři čajové lžičky (6–9 g) čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml právě vroucí vody. Louhujeme 3–5 min. Z tohoto čaje lze připravit 1 nálev. Pro zmírnění chuti doporučujeme vyzkoušet kombinaci s mlékem, které nápoj zjemní.

Zákonné zařazení: Aromatizovaný čaj

Složení: Earl Grey, bergamotová silice

Hmotnost: 50g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.