Salvia Paradise Pai Mu Tan Bílá pivoňka Bio 70 g
Pai Mu Tan (\"Bílá pivoňka\")  50g - bílý sypaný čaj
Salvia Paradise Pai Mu Tan Bílá pivoňka Bio 70 g
Pai Mu Tan (\"Bílá pivoňka\")  50g - bílý sypaný čaj

Salvia Paradise Pai Mu Tan Bílá pivoňka Bio 70 g

Pai Mu Tan ("Bílá pivoňka") BIO 70g - bílý sypaný čaj

Pai Mu Tan znamená v překladu bílá pivoňka. Jedná se o pravý bílý čaj z Číny s velmi jemnou chutí a vůní.

1308
125,00 Kč
S DPH

Popis

BIO Pai Mu Tan ("Bílá pivoňka") 70g - bílý sypaný čaj

Pai Mu Tan znamená v překladu bílá pivoňka. Jedná se opravý bílý čaj z Číny s velmi jemnou chutí a vůní. Má příjemný podíl tipsů, které jsou bohatě ochmýřené. Sušení je prováděno na slunci, čímž získává sytou sladkou vůni a lehkou, jemně nasládlou, osvěžující chuť. Nálev má barvu jemně okrovou. Bílý čaj má obecně velmi jemnou chuť a vůni.

Jedná se o velice výjimečný čaj – v minulosti byl tak vzácný, že ho směli pít jen čínští císaři. Jeho aroma bylo vysoce ceněno a císařům byl čaj podáván jako zázračný nápoj prodlužující život. V dnešní době si jeho předností všímá i západní svět a bílý čaj pozvolna dohání v oblibě zelený.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava: Dvě až tři lžičky (5–7 g) čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml horké vody (70–80 °C). Louhujeme 2–3 min., poté scedíme. Možno připravit 2–3 nálevy přelitím vodou o teplotě 90 °C. Pai Mu Tan je vhodný k celodennímu pití nebo jako lehký odpolední čaj.

Zákonné zařazení: Čaj pravý zelený

Složení: 100% Pai Mu Tan – Bílá pivoňka

Hmotnost: 70 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (1)

1 Recenze

1Win is your way to victory!
Как увеличить прибыль в 4 раза не прикладывая усилий?

Львиная доля игроков даже не подозревает, насколько может увеличиться их прибыль со ставок на спорт при правильном выборе букмекера.

А ведь даже минимальная разница в кэфах может увеличить вашу прибыль в несколько раз. Многие не задумываются, что при прогрузе крупного банка с одним и тем же процентом сыгравших ставок, не прикладывая никаких дополнительных усилий можно увеличить прибыль в несколько раз, просто сделав ставки на сайте БК с более высокими кэфами.

Я рекомендую ставить на самые высокие коэффициенты в [url=https://goo.su/IffO9V][b]1WIN[/b][/url]!

Я делаю ставки там и советую вам. Теперь сравните коэффициенты в букмекерской конторе, где ставите Вы, с конторой, которую

советую я. Видите разницу? Не теряйте свои деньги! В Ваших же интересах сделать правильный выбор и увеличить свои доход.

1win самые высокие коэффициенты на рынке — https://goo.su/1gvaEA



[url=https://goo.su/1gvaEA][img]https://s1.radikal.cloud/2023/11/02/ptyzEqF89J0XwmAyLOrGCEz4kbe6pW-R00I_RlTcCISzdj6C3W7AzqGQbBX6_YXtz-uDiPP-0Qj3X64OYf1xIIMVBvk-lOOt8Vnz.md.png[/img][/url]
By 5000Ceare on 08.12.2023
Product added to wishlist
Product added to compare.