Šípky sušené - slupky  1 kg, Salvia Paradise
Šípky sušené - slupky  1 kg, Salvia Paradise 1
Šípky sušené - slupky  1 kg, Salvia Paradise
Šípky sušené - slupky  1 kg, Salvia Paradise 1

Salvia Paradise Šípek slupky 1000 g

Šípky sušené plod - sušené slupky šípku 1kg 

Šípky se pro obsahové látky také nazývají pomeranči severu. Šípek se řadí do skupiny antioxidantů. Šípek je užitečným při snaze podpořit a upevnit přirozenou obranyschopnost, tedy imunitní systém.

1352
417,00 Kč
S DPH

Popis

Šípek slupky 1000g

Sušené šípky - slupky šípku vhodné k okamžitému zalití a použití.

Šípky se pro obsahové látky také nazývají pomeranči severu. Často nás provázejí na toulkách přírodou a sbíráme je kvůli blahodárným fytoterapeutickým účinkům.

Šípek se řadí do skupiny antioxidantů, tedy látek, které zachytávají volné kyslíkové radikály. Je vhodné ho používat při různých očistách těla. Šípek přispívá k udržení normálního respiračního (dýchacího) a trávicího zdraví. Je známo, že šípky také působí na zdraví močového měchýře a zdraví ledvin. Šípkový čaj je užitečný při snaze podpořit a upevnit přirozenou obranyschopnost, tedy imunitní systém. Má pozitivní vliv na zdraví kloubů. Harmonizuje celkové zdraví.

Šípky můžeme vylepšit i kteroukoli jinou čajovou směs.


Použití: Jednu až dvě čajové lžičky slupek šípků se přelijí 1/4 l vody a nechají se 2 hodiny vylouhovat za občasného promíchání. Směs se zahřeje k varu, odstaví a dalších 30 minut se louhuje. Pije se teplý 3x denně před jídlem.

Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

Balení: 1000 g

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č,1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích tohoto produktu na Váš organismus, Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. 

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.