Triphala 60 kapslí, Ayurvita
Triphala 60 kapslí, Ayurvita

Triphala 60 kapslí, Ayurvita

Triphala je směs tří plodů, a to: Amalaki, Haritaki a Vibhitaki.

Jedná se o plody tradiční indické medicíny — Ájurvédy. Vyvážená směs těchto plodů působí jako očistný prostředek s blahodárným vlivem na trávení a imunitní systém.

1455
269,00 Kč
S DPH

Popis

Doplněk stravy

Triphala je směs tří plodů, a to: Amalaki, Haritaki a Vibhitaki.

Jedná se o plody tradiční indické medicíny — Ájurvédy. Vyvážená směs těchto plodů působí jako očistný prostředek s blahodárným vlivem na trávení a imunitní systém.

  • Amalaki  — indický angrešt — Emblica officinalis
  • Haritiki  — vrcholák tříslovinný — Terminalia chebula
  • Vibhitaki  — vrcholák myrobalánový — Terminalia bellirica

Vibhitaki — lat. Terminalia bellirica 

Vibhitaki přispívá k udržení normálního trávicího zdraví, podporuje vylučování, udržuje střevní mobilitu. Má vliv na vizáž vlasů, působí jako antioxidant, podporuje imunitní systém. Vibhitaki udržuje normální zdraví jater, kardiovaskulární funkce a podporuje respirační zdraví. Je nápomocné pro kontrolu hladiny cukru a cholesterolu v krvi.

Haritaki — lat. Terminalia chebula 

Haritaki je doporučováno pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu, udržení normálních funkcí trávení, vylučování a jater. Blahodárné účinky má na nervový systém, reguluje stres. Působí jako antioxidant, podporuje reprodukční funkce, udržuje zdravou pleť a přispívá k udržení přirozeného zdraví kardiovaskulárního, respiračního a močového systému. Haritaki má vliv na metabolismus glukózy a hladinu cholesterolu v krvi.

Amalaki – lat. Emblica officinalis 

Amalaki podporuje trávicí funkce.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

 

Složení v 1 kapsli: Triphala ((Terminalia Chebula 146 mg, Phyllantus emblica 146 mg, Terminalia Belerica 146 mg) 4:1 extrakt z ovoce bez semínek 438 mg, Gulab (Rosa centifoila) 5:1 extrakt z okvětních lístků 38 mg, vegetariánská celulózová kapsle 100 mg, oxid křemičitý 4 mg, rostlinný stearan hořečnatý 4 mg


Užívání: Dospělí (14 let a výše) 1 kapsle 2x denně po jídle, zapít dostatečným množstvím vody, Neužívejte nalačno,

Další pokyny: Uchovejte v chladu a suchu, Výrobek není určen dětem do 14 let a těhotným a kojícím ženám, Ukládat mimo dosah dětí, Nepřekračujte doporučené dávkování, Přípravek nenahrazuje pestrou stravu, léky a lékařskou péči, Nepřekračujte doporučenou denní dávku, Objeví-li se nějaké vedlejší účinky, konzultujte se svým lékařem či lékárníkem,


Obsah balení: 60 ks (35 g)


Dovozce do EU a distributor v ČR: D N M company s,r,o,, Trávníky 201, Střílky


 

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!
Product added to wishlist
Product added to compare.