Třezalka tečkovaná, Salvia Paradise
Třezalka tečkovaná, Salvia Paradise

Salvia Paradise Třezalka nať 150 g

Salvia Paradise Třezalka nať 150 g

Třezalka tečkovaná blahodárně působí na psychický stav, zlepšuje náladu a je nápomocnou při udržení emocionální rovnováhy a prohloubení spánku. Třezalka se doporučuje také jako harmonizátor trávicího zdraví, respiračního zdraví a zdraví dolních močových cest a ledvin a jako podpora imunitního systému.

1360
99,00 Kč
S DPH

Popis

Salvia Paradise Třezalka nať 150 g

Třezalka tečkovaná je rostlina, drogou je kvetoucí nať (Herba hyperici) sbíraná po rozkvětu hned ráno (podle lidových pověstí nejlépe na svatého Jana - 24. 6.).

Třezalka tečkovaná blahodárně působí na psychický stav, zlepšuje náladu a je nápomocnou při udržení emocionální rovnováhy. Užitečnou se stává pro udržení normálního duševního zdraví. Třezalka je užívána za účelem relaxace a umocnění pozitivní nálady, prohloubení spánku. Potlačuje poruchy spánku z důvodu obsahu hypericinu. Dále se uplatňuje při problémech se žlučníkem, kdy napomáhá jeho zdraví. Třezalka se doporučuje i jako harmonizátor trávicího zdraví, respiračního zdraví a zdraví dolních močových cest a ledvin. Třezalka je schopna udržovat normální zdraví kůže, celkově osvěžit tělo a je prospěšná pro kardiovaskulární zdraví. Jako další, neméně důležitou schopností třezalky, je podpora přirozené obranyschopnosti těla – podpora imunitního systému.

Tradiční užití: Jednu čajovou lžičku zalijeme 250 ml horké vody a louhujeme 45 min. Poté scedíme a užíváme 2-3x denně.

Upozornění: Třezalka může způsobit fotosensibilizaci. 

Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu

Balení: 150g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.