Salvia Paradise Se Chung China Oolong 50 g
Se Chung China Oolong  50g - sypaný polofermentovaný čaj
Salvia Paradise Se Chung China Oolong 50 g
Se Chung China Oolong  50g - sypaný polofermentovaný čaj

Salvia Paradise Se Chung China Oolong 150 g

Se Chung China Oolong 150g - sypaný polofermentovaný čaj

Se Chung Oolong pochází z provincie Fu-ťien, Se chung je zlehka oxidovaný Oolong s okouzlující travní chutí s květinovými tóny a sladkými dozvuky, Nálev je světle zelený až zelený, Jedná se výborný Oolong v poměru kvalita/cena, Díky jeho oblibě a vysoké produkci je cena stlačena velmi nízko, Nicméně není to na úkor kvality produkce,

 

1325
175,00 Kč
S DPH

Popis

Se Chung China Oolong 150g - sypaný polofermentovaný čaj

Se Chung China je výtečný čaj typu oolong pocházející z čínské provincie Fujian. Nálev je barvy světle zelené až zelené s chutí travnatou, decentně květinovou a se sladkým dozvukem. Je vhodný k celodennímu popíjení. Nálev je hluboký a plný, jantarové barvy.

Čaj oolong je polofermentovaný čaj, který prošel částečnou oxidací. Lze říci, že se jedná o čaj, který zůstal na půli cesty mezi čajem černým a zeleným. Oolong si ponechal z obou typů čajů to nejlepší. Čaje typu oolong se vyznačují svou sladkostí a složitostí struktury chuti.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava: Tři čajové lžičky (9 g) čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml vody o teplotě 70 °C. Necháme louhovat 2–3 min. Z tohoto čaje lze připravit až tři nálevy, avšak po druhém se travnatá chuť vytrácí. S každým dalším nálevem prodlužujte dobu louhování cca o 90 vteřin. S dobou louhování doporučujeme experimentovat.

Zákonné zařazení: Čaj pravý polofermentovaný

Složení: 100% Se Chung China Oolong.

Hmotnost: 150 g

Výrobce: Salvia Paradise s.r.o., Husinecká 903/10, Žižkov, 130 00 Praha 3

Detaily produktu

Recenze (0)

Žádné recenze. Buďte první kdo něco napíše!

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.